REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Pikta moteris (nuotr. Fotolia.com)

Visi žinome geruosiusodiako ženklus ir jų reikšmę mūsų gyvenimui. Tačiau reikėtų žinoti, kad tradiciniai zodiako ženklai daugiausiai atskleidžia teigiamas žmonių savybes.

12

Visi žinome geruosiusodiako ženklus ir jų reikšmę mūsų gyvenimui. Tačiau reikėtų žinoti, kad tradiciniai zodiako ženklai daugiausiai atskleidžia teigiamas žmonių savybes.

REKLAMA

Puikiai žinome, kad gėrio nebūna be blogio. Negatyvesni, tamsieji zodiako ženklų bruožai dažnai paliekami nuošalyje – vis dėlto, jie taip pat egzistuoja ir daro įtaką mūsų gyvenimui. Tai vadinama Juoduoju zodiaku.

Juodasis zodiakas yra tamsusis Vakarų astrologinio zodiako atitikmuo. Abu zodiakai yra kilę iš Babilono zodiako. Kaip galima nujausti iš šio pavadinimo, Juodasis zodiakas atstovauja blogąją žmogaus pusę.

Tačiau ir blogos savybės gali būti naudojamos geriems tikslams, todėl svarbu pažinti mumyse glūdinčius demonus ir stoti su jais į akistatą, kad jais naudodamiesi šio to išmoktumėme. Kaip kitaip save pažinsime, jei nesileisime į tamsiąją savo asmenybės pusę?

REKLAMA
REKLAMA

Tironas (kovo 21 – balandžio 19) Jums niekuomet negana – visuomet norite iš gyvenimo gauti viską, tačiau įdėti daug pastangų jums nebūdinga. Esate nepasotinami – tam tikra prasme, tai gera savybė, suteikianti motyvacijos. Tik stenkitės nesužeisti kitų.

REKLAMA

Puolęs demonas (balandžio 20 – gegužės 20) Turite tiek gerų, tiek blogų išgyvenimų. Tačiau, regis, prisimenate tik bloguosius. Jūsų nepasisekimai kasdien jus persekioja. Pasistenkite labiau koncentruotis į tai, kaip po kiekvieno jų atsitiesėte: nesėkmės – tai pamokos. Įsisavinkite jas ir ženkite pirmyn.

Basiliskas (gegužės 21 – birželio 20) Aplinkiniai žino, kad geriau nepatekti į jūsų nemalonę – galite skaudžiai įgelti. Tačiau paprastai jūsų įsiūtis nekyla be priežasties – stenkitės, kad taip ir būtų: tuomet žmonės jus gerbs ir jūsų bijos.

REKLAMA
REKLAMA

Gyvatė (birželio 21 – liepos 22) Manipuliacija – antroji jūsų prigimtis. Esate labai žavingi, tai pritraukia žmones prie jūsų, o tuomet jau naudojate savo suktybę geriems arba blogiems tikslams. Instinktyviai keliate žmonių pasitikėjimą, kuris lieka jūsų rankose.

Karingoji mergelė (liepos 23 – rugpjūčio 22) Tiesa ta, kad daugelis mūsų gyvena į aplinką nekreipdami pernelyg daug dėmesio. Tam tikra prasme mus supančiai realybei esame akli. Tik ne jūs. Matote dalykus tokius, kokie jie yra – tiek gėrį, tiek blogį. Sunkiausia jūsų pareiga yra perteikti šią tiesą – o tai lengviau pasakyti, nei padaryti.

Verpetas (rugpjūčio 23 – rugsėjo 22) Geriausia jūsų savybė yra ir pati pavojingiausia. Mylite karštai ir ištikimai, bet taip mėgstate savintis žmones. Pavydas jums yra natūralus jausmas ir kartą jo paragavę, nebegalite sustoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Plėšrūnas (rugsėjo 23 – spalio 22) Visi mes turime vidinių demonų, bet jūsiškiai šaukia garsiausiai. Jie nuolat varo jus pirmyn, o tai visai nėra blogai, nes tuomet siekiate geriausio rezultato – esate išskirtiniai, laužote normas ir ieškote dar netyrinėtų žemių.

Užnuodyta strėlė (spalio 23 – lapkričio 21) Lengvai valdote savo impulsus – gerai išmanote, kada geriau palaukti, o kada geriausias momentas šūviui. Demonstruojantieji savo galią yra kvailiai – jūs puikiai žinote, kad kruopštus planavimas nugali neprotingą jėgą. Tik pasistenkite nebūti ciniški.

Vėtra (lapkričio 22 – gruodžio 21) Jūs – kaip vėjas – laukinis ir nerūpestingas. Visai kaip audra, siekdami savo troškimų nušluojate viską aplink – jums reikia laisvės. Bet taip dažnai užgaunate savo artimuosius. Pamėginkite suvaldyti šiuos instinktus: pasiduokite jiems, bet gal ne visuomet.

REKLAMA

Leviatanas (gruodžio 22 – sausio 19) Žmonės dažnai jūsų neperpranta – jumyse glūdi kažkas mįslingo ir pikta lemiančio. Tiesą sakant, ir jūs patys ne iki galo žinote, kas. Pasistenkite dažniau atkreipti dėmesį į savo vidinius demonus: tai – svarbiausia.

Žvėris (sausio 20 – vasario 18) Žmonės remiasi į jus lyg į uolą ir semiasi iš jūsų stiprybės. Dažniausiai tai jums netrukdo – jau taip seniai tvarkotės su savo skausmu, kad visai nesvarbu, jei prisideda dar keletas problemų. Bet būkite atsargūs – viskas gali greitai pablogėti.

Kalavijas (vasario 19 – kovo 21) Esate kovoję daugelyje mūšių ir didžiąją dalį jų laimėjote. Nepaliaujama kova už tiesą yra ryškiausias jūsų bruožas, o po jūsų atakų likę randai žymi jūsų priešus. Kai vyksta karas, nesunku pamiršti save, bet pasirūpinkite ir tuo, ką aukojate.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų