REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio 24 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Birželio 24 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Nors esate pasirengę dideliems žygiams (tiesiogine ir perkeltine prasme), aplinkybės dar nesusiklostė taip, kaip reikia.

Tauras

Sėkmės, kūrybinio įkvėpimo metas, tiesa, iki pietų venkite avantiūrų. Palankus metas kelionei, viešnagei, susitikimams su užsieniečiais, taip pat svečiams (ypač iš toli) priimti. Geras laikas kreiptis patarimo į išmintingą draugą, dvasininką.

Dvyniai

Nepasimeskite informacijos, nuomonių gausybėje, venkite kraštutinumų.

Vėžys

Palankus metas blaiviai mąstantiems, mokantiems realiai vertinti save, savo galimybes ir turintiems įtakingų draugų, patikimų partnerių. Jūsų laukia naudingi postūmiai tvarkant reikalus.

Liūtas

Galite sulaukti anoniminės pagalbos, užtarimo, ypač vakarop. Nesistenkite ryte sužinoti, kas nuo jūsų slepiama: neteisingai įvertinsite išgirstus žodžius ir tai pastūmės žengti klaidingą žingsnį.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Nuo asmeninių pastangų daug kas priklausys: jūsų įtaka aplinkiniams bus neribota. Pasistenkite likti sąžiningi su žmonėmis, su kuriais turėsite reikalų. Jumis pasitikės, tad gražiuoju galite laimėti lemtingą kovą.

REKLAMA

Svarstyklės

Po pietų galima rasti puikią išeitį iš finansinių sunkumų. Daugiau bendraukite, susitikite su asmenimis, jau patyrusiais panašių sunkumų, ieškokite rėmėjų, užtarėjų.

Skorpionas

Nesiblaškykite vairuodami ar eidami gatve, pasisaugokite vagišių pirmą dienos pusę. Tai bus smagus, kupinas romantiškų nuotaikų metas. Jus gali užburti nauja pažintis, naujas jausmas, naujas pasiūlymas, kurį priėmus jūsų gyvenime kai kas reikšmingai gali pasikeisti.

Šaulys

Pirmą dienos pusę galite susidurti su kliūtimis, apribojimais. Būkite atidūs savo sveikatai, stiprinkite organizmą, kaupkite jėgas. Vakare palanku pasikviesti pas save draugų.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Puiki diena, tik nepražiopsokite sėkmingos progos. Tiesa, pirmą dienos pusę jūsų optimizmas gali būti perdėtas, tad atsargiai vertinkite gautą kieno nors meilės prisipažinimą. Popiet gali apimti tikras pakilimas, itin užsiimantiems kūrybine veikla.

Vandenis

Malonių rūpesčių metas. Jei išvysite, kad darbų krūvis namuose labai išaugo, paprašykite energingo bičiulio, neturinčio ką veikti, pagalbos.

Žuvys

Nepraraskite pusiausvyros pirmą dienos pusę, o vėliau jausitės išties puikiai. Būsite draugiški, diplomatiški ir tai atvers net tvirtai užsklęstas duris: jums pavyks su bet kuo susitarti, susitaikyti su priešu, konkurentą paversti sąjungininku.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų