REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
115
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Astrologai skelbia, kad birželio 15-oji bus ne visiems sėkminga. Įspėjami net keli Zodiako ženklai – nesėkmės užklups namuose ir darbe. Bene labiausiai nesiseks gimusiems po Avino, Liūto ir Svarstyklių ženklais.

115

Astrologai skelbia, kad birželio 15-oji bus ne visiems sėkminga. Įspėjami net keli Zodiako ženklai – nesėkmės užklups namuose ir darbe. Bene labiausiai nesiseks gimusiems po Avino, Liūto ir Svarstyklių ženklais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sužinokite savo horoskopą:

Avinas

Galite susižavėti avantiūra, deja, šiandien nieko doro iš to neišeis: netinka rizikuoti nei tvarkant reikalus, nei asmeninių santykių srityje. Kai kam galimas susitikimas su asmeniu iš praeities, kadaise mylėtu, tik neskubėkite atnaujinti santykių, jei šiuo metu nesate laisvi.

REKLAMA

Tauras

Saugokite savo ramybę, sutelkite visas jėgas, kad nesuklystumėte dirbdami, vairuodami. Saugokite sveikatą. Mažiau dėmesio kreipkite smulkmenoms: jos neturi užvaldyti jūsų proto ir gadinti geros nuotaikos.

Dvyniai

Nieko nekritikuokite, niekuo nesipiktinkite, bet ir venkite susižavėti, idealizuoti: sunkiai suvoksite, kas gerai, o kas blogai. Kita vertus, aplinkiniuose dažniausiai matysite savo atvaizdą. Būtų puiku, jei kuo daugiau laiko galėtumėte skirti savo antrajai pusei.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Stenkitės visiems linkėti tik gero, nekerštaukite, net jei jausitės įskaudinti, pažeminti. Neapykanta padarys jus dar labiau pažeidžiamus. Šiandien svarbu visiems atleisti ir labiau pagelbėti artimiesiems, savo antrajai pusei.

Liūtas

Pavojingas laikas, nes sunkiai suvoksite, ką darote negerai, ką netikusio kalbate, kas meluoja ar apgaudinėja. Venkite patarinėti, mokyti: neprašomi nesikiškite į kitų problemas. Galimi nemalonumai per žmones iš toli.

Mergelė

Nepersistenkite gerindami situaciją, mokėkite laiku sustoti. Itin atidūs būkite savo veikloje: šios dienos klaidos gali pakenkti jūsų karjerai. Intrigantai, pavyduoliai gali pasinaudoti jūsų ambicingumu, todėl venkite ginčų ir nepasiduokite provokacijoms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Laukia permainos tvarkant reikalus, bendraujant su artimaisiais, geru draugu. Kad jos taptų tikrai naudingos, būkite lankstesni ir pakantesni.

Skorpionas

Labiau įsiklausykite į nuojautas, nepraleiskite pro ausis ir aplinkinių įspėjimo, patarimo. Gali iškilti ar atsinaujinti senas, slaptas, nemalonus reikalas, būti pagarsėta kompromituojanti informacija iš jūsų praeities, paaštrėti chroniška liga.

Šaulys

Jausitės stiprūs, daug galintys, ir taip bus iš tiesų, jei paisysite šeimos valios. Labiau saugokite savo reputaciją: netikęs pasakymas, neapgalvotas veiksmas, ir kils skandalas, pakenksiantis jūsų vardui, įtakai visuomenėje.

REKLAMA

Ožiaragis

Nurimkite: bus svarbu kontroliuoti emocijas. Netvarkykite finansinių reikalų, nepirkite brangių daiktų, nes patirsite nusivylimą nuostolių. Labiau tvardykitės bendraudami su sutuoktiniu: negeras laikas išsilieti dėl patirtų nesėkmių.

Vandenis

Jums reikalingas atsakas? Jis yra jūsų praeityje, todėl labiau pasigilinkite į tai, kas buvo. Ieškokite savo klaidų, siekite jas atitaisyti.

Žuvys

Smagiausiai jausitės savo namuose: ar galite sau leisti bent dieną niekur neiti ir savo laiką skirti vien namams, artimiesiems, ypač mamai? Ryškiai suvoksite problemas, susijusias su šeima, namais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų