REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Astrologai skelbia, kad birželio 12-ąją laukia lemtingas susitikimas. Jis labiausiai tikėtinas gimusiems po Avino ženklu. Tad pasiruoškite ir stebėkite ženklus aplinkoje.

36

Astrologai skelbia, kad birželio 12-ąją laukia lemtingas susitikimas. Jis labiausiai tikėtinas gimusiems po Avino ženklu. Tad pasiruoškite ir stebėkite ženklus aplinkoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sužinokite savo dienos horoskopą:

Avinas

Šiandien galite tikėtis susitikimų su seniai matytais žmonėmis arba su jais susijusio prisiminimų, naujienų antplūdžio. Venkite paviršutiniškumo, lengvabūdiškų nuotykių, melo, intrigų. Kai kas gali suabejoti jūsų padorumu, sąžiningumu.

REKLAMA

Tauras

Šiandien gali kiek streikuoti virškinimo sistema arba rūpesčių sukels namiškiai. Venkite nemalonių diskusijų, ginčų. Regis, jų gali kilti ir dėl vaikų auklėjimo, lepinimo, ir dėl neatsakingo išlaidavimo ar kokio sugadinto daikto.

Dvyniai

Dienos situacija neleis mėgautis atsipalaidavimu ir reikalaus dalykinio susikaupimo, pareigingumo. Kita vertus, gali susilpnėti jūsų arba artimo žmogaus sveikata. Dėl to gali neįvykti planuotas pasimatymas, renginys ar kt.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Nelengva diena. Aplinkiniai gali jūsų nesuprasti, piktai oponuoti arba klastingai veidmainiauti. Aklai nepasiduokite kitų įtakai. Užuot nerimavę dėl nereikšmingų dalykų, nukreipkite dėmesį į santykius, ieškokite tarpusavio supratimo.

Liūtas

Šiandien galite su apmaudu suvokti tam tikrus apribojimus ir planų nerealumą. Geriau bus tiems iš jūsų, kurie nepuoselėjo didelių tikslų. Galimos emocinės problemos, bendraujant su aplinkiniais, sutuoktiniu.

Mergelė

Regis, slėgs negrąžintos ar neatgautos skolos, nesumokėti mokesčiai. Arba būsite nusiteikę pokalbiams apie mistinius dalykus, psichologiją, erotiką. Venkite rizikos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Jei šiuo metu esate kelionėje, jūsų laukia nauji įspūdžiai, tačiau reikėtų saugotis avarijų. Jeigu ne, būsite linkę praktiškai planuoti savo ateitį, profesinius ir šeimos reikalus. Aiškiau suvoksite savo padarytas klaidas.

Skorpionas

Nelabai produktyvi diena. Bandant pasiekti tai, kas jums nepriklauso, teks susidurti su nepritarimu, kritika. Daug laiko suris nebaigti kasdieniniai darbai. Objektyvus svetimos patirties įvertinimas gali padėti geriau susivokti situacijoje.

Šaulys

Kurį laiką neblogai seksis tvarkyti kasdieninius reikalus, palaikyti įprastinius pokalbius, kontaktus, tačiau netrukus viskuo imsite bodėtis, pajusite savo pastangų beprasmiškumą. Jums tiesiog trūksta energijos, reikia daugiau poilsio.

REKLAMA

Ožiaragis

Netinkamas metas užsiimti sudėtingais darbais, pradėti naują veiklą, paskubomis sudaryti sutartis, nes galite užmegzti nepatikimus bendradarbiavimo ryšius. Galima šiokia tokia nauda socialinėje sferoje, mene.

Vandenis

Šiandien jausite emocinį ir fizinį pakilimą. Diena turėtų būti produktyvi visame tame, ko rimtai imsitės. Galite gauti informacijos, jums asmeniškai teikiančios didelių vilčių. Nepasiduokite netikusioms pagundoms.

Žuvys

Tikriausiai didelį dėmesį nukreipsite į pinigus ir su jais susijusius reikalus. Pasisaugokite sukčių, aferistų, visokiais būdais viliojančių pinigus. Turėtų sektis, jei sieksite priešingos lyties palankumo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų