REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujas saviatės horoskopas tiems, kurie tiki, žada itin išskirtines dienas. Anot Naglio Šulijos, laukia netikėtinai puiki vasaros savaitė. 

Naujas saviatės horoskopas tiems, kurie tiki, žada itin išskirtines dienas. Anot Naglio Šulijos, laukia netikėtinai puiki vasaros savaitė. 

REKLAMA

Avinas. Darbe darbo ne per daugiausia, dėl to liks laiko kitiems dalykams. Vienas jų – artimi draugai, bičiuliai, kuriems laiko tikrai nebus gaila. Metas, kai namuose patogu kurti grožį ir komfortą, jau eina į pabaigą, savaitės pabaigoje prasidės puikių vasaros pramogų metas.

Jautis. Gali būti, kad daugės darbo darbe, profesijos srityje. Kita vertus, jėgų bei noro būti geriausiems irgi daugės, dėl to ir pasiekimai džiugins vis labiau. Džiugins ir piniginiai reikalai, kartu nepamirštant, kad iki trečiadienio vakaro palankiau ką svarbesnio užbaigti, o naujos veiklos imtis geriau jau po to.

Dvyniai. Būsite energingi, veiklūs ir puikios nuotaikos. Iki savaitės vidurio tęsis palankus metas svarbesnius asmeninius reikalus užbaigti, o pradėti naujus labiau tiktų po to. Iki šiol piniginiuose reikaluose lydėjusi sėkmė niekur nedings ir toliau, tik gal pakeis savo veikimo stilių. Geras metas nuotykingoms kelionėms.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Šią savaitę įvyks svarbus pokytis – pasidarys svarbu ne kaip jaučiatės ar ką jaučiate, o ką galite padaryti, nuveikti ir kokios naudos už tai (ar ne už tai) galima gauti. Ir veiklumas didės, ir naudos bus vis daugiau. Galimos ir tiesiog malonios dovanos, ypač savaitės pabaigoje.

REKLAMA

Liūtas. Darbe vyraus vasaros rutina, o namie – įprasta tvarka. Būtų galima visai užmigti vasaros miegu, bet – iš kažkur atsiras ne tik įkvėpimas smagiai pasilinksminti, nuveikti ką mielo, gražaus ne tik sau, bet ir esantiems greta, ir atsiras jėgų bei polėkis visa tai padaryti.

Mergelė. Nestigs veiklos darbe, profesijos srityje. Tačiau aplinkybės klostysis taip, kad pirmoje savaitės pusėje bus palanku svarbesnius darbus užbaigti, o naujus pradėti bus paranku po to. Kitose gyvenimo srityse didesnių pokyčių ar iššūkių tikimybė menka – vyraus vasaros ramybė.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Gali būti, jog teks padirbėti – darbe, profesijos srityje atsiras nemažai nedidelių darbų ir greitai tvarkomų reikalų, kurių imtis reikės būtent dabar. Ką gi, teks raitotis rankoves, bet tai bus ir naudinga. Be to, gali būti, kad vis labiau patiks sportinio tipo pramogos ir nuotykinga veikla.

Skorpionas. Darbe daugės ne tiek darbo, kiek smagių, malonių aplinkybių – greičiausiai jos bus susiję su vasara. O tuos, kurių veikla susijusi su grožio, patogumų kūrimu, sėkmė lydės nuolatos. Taip pat šią savaitę bus palankių progų domėtis kelionėmis, rinkti reikalingas žinias apie jas – netrukus gali labai praversti.

Šaulys. Savaitė gali būti labai rami, bent jau svarbiausiose srityse labiausiai tikėtina vasaros rutina. Palankus metas tvarkyti teisinius reikalus, žinoma, jeigu jų yra. Antroje savaitės pusėje prasidės labai palankus metas smagiai kelionei, kurios metu galima pasisemti daug malonių įspūdžių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Stebėtinai rami savaitė – dažnai lydės įspūdis, kad nieko nevyksta, ir darbe, ir namie vyraus vasarai būdinga ramybė. Visiškai užmigti neleis susitikimai ir pokalbiai su svarbiais jums asmenimis – iš jų sužinosite ne tik įdomių, bet ir naudingų dalykų.

Vandenis. Truputį pasikeis proporcijos: vasarai būdingų linksmybių bus kiek mažiau, o nelabai įdomių darbų ar reikalų, kuriuos būtinai reikia tvarkyti būtent dabar – kiek daugiau. Nieko nepadarysi, teks jų imtis. Savaitės pabaiga gali apdovanoti pokyčiais asmeninių santykių srityje – jie pradės labai džiuginti.

Žuvys. Nestigs visokios veiklos namie. Visgi iki savaitės vidurio palankiau ką svarbesnio užbaigti, o pradėti palankiau bus jau po to. Nestigs ir linksmų, smagių dalykų, tik gal jų stilius bus kiek kitoks nei iki šiol. Atrodo, ypač smagus ir mielas bus savaitės vidurys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų