REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gruodžio 04 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Gruodžio 04 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Gyvenimas tęsiasi: liaukitės graužtis dėl padarytų klaidų, praleistų progų. Beje, jums seksis sprendžiant senas problemas, tik bendraudami labiau pasverkite kiekvieną žodį.

Tauras

Įsiklausykite į draugų nuomonę, patarimus. Neskubėkite pyktis su partneriais ir tais, kurie jus palaiko. Vertinkite antrosios pusės atsidavimą. Šiandien kilę juridiniai ir finansiniai nesklandumai gali tapti lemtingi.

Dvyniai

Jūsų vertinimai gana neobjektyvūs: galite susikurti problemų iš nieko ir pakenkti savo santykiams su tais, kurie jus remia, palaiko, myli ir dalijasi su jumis vargais, rūpesčiais. Galimos problemos dėl skolų.

Vėžys

Bus nelengva nurimti. Vis dėlto tai labiau „techniniai nesklandumai“ nei rimtos bėdos. Geras laikas užbaigti susikaupusius smulkius reikalus, susitvarkyti savo darbo vietą ir pasitikrinti sveikatą.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Įtemptas, nestabilus laikas. Likimas nebus jums maloningas. Galite neįvertinti išgirsto pasiūlymo naudos, perspektyvų ar neteisingai suprasti jums siunčiamus simpatijos ženklus.

REKLAMA

Mergelė

Jūs tikitės stebuklo, netikėto išgelbėjimo… Viena tikra, kad šiandien patirsite, kas jus remia, vertina, o kas tik apsimeta, kad atjaučia, padeda. Kitaip sakant, draugą nelaimėje pažinsi. Vis dėlto laikas nėra geras, tad nepervertinkite savo galimybių, elkitės atsargiai ir apdairiai.

Svarstyklės

Nepalanki diena nei aktyviai veiklai, nei kovai. Tiesa, jus supras ir nuoširdžiai palaikys draugai. Baikite senus darbus ir venkite bendrauti su sau nemaloniais asmenimis.

Skorpionas

Pats didžiausias jūsų priešais šiandien būsite jūs patys... Mokėkite nereaguoti į provokacijas, nors jums nepatiks daugybė dalykų. Vis dėlto jei nuspręsite kovoti, kovokite iki galo.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Tiktų spręsti finansines problemas, tačiau turite būti apdairūs: gauti pasiūlymai, naujos galimybės gali netikėtai pažeisti jūsų interesus. Apgaulė šiuo metu nejuntama, tad atidžiai tikrinkite informaciją, dokumentus.

Ožiaragis

Netikęs žodis gali sugadinti net užtikrintą reikalą ir jūs vėl atsidursite ten, nuo ko pradėjote. Lengvabūdiškumas žadant, kritikuojant duos karčių vaisių.

Vandenis

Nesivelkite į ginčus su vadovybe, kaip ir su šeimos nariais, ypač vaikais. Neskubėkite priimti sprendimų: nemenka tikimybė likti suklaidintiems. Neįsitraukite į konkurencinę kovą darbe.

Žuvys

Galite susidurti su problema, kada kiekvienas būna už save. Bet ši diena jums palanki, tad neskubėkite panikuoti, paskutinę akimirką laimė tikrai nusišypsos. Pasisaugokite, kad jūsų neįtrauktų į finansinę avantiūrą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų