REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienio horoskopas: lemtinga diena svarbiausiems sprendimams

 Liepos 12 horoskopas 12 zodiako ženklų:

 Liepos 12 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Labiau gilinkitės į reikalo esmę, aiškinkitės aplinkybes, subtilybes. Jūsų nuomonė gali pasikeisti, kai gausite daugiau informacijos. Būkite atsargesni skolindami, investuodami pinigus: vargu ar jie greit sugrįš.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Nebus lengva bendrauti su tais, kurių nemėgstate, – galite į akis išrėžti visą teisybę. Negeras laikas susitikimams su biurokratais, pokalbiams su vadovu ar jums nemaloniu giminaičiu, kreditoriumi.

REKLAMA

Dvyniai

Nemėginkite išjudinti įstrigusio reikalo. Jei yra galimybė užsiimti artimųjų rūpesčiais – padėkite jiems. Apnikusias liūdnas mintis padės nuvyti susitikimas su draugu, mėgstančiu pokštauti.

Vėžys

Apgaulingas metas: galite būti įtraukti į kvailą avantiūrą. Neskubėkite patikėti viskuo, ką išgirsite apie savo vaikus, mylimą asmenį. Netinkamas laikas aiškintis meilės santykių.

Liūtas

Gali pablogėti savijauta, nuotaika, jei tikėsitės (juolab imsite reikalauti) tvarkos, atsakingumo ar bent jau sveikos nuovokos. Deja, kvailių ir nepunktualių piliečių šiandien padaugės. Saugokite sveikatą.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Gali pristigti ne tik objektyvumo kolegų, partnerių, artimųjų, ypač sutuoktinio, atžvilgiu, bet ir optimizmo – galite be reikalo įsivelti į skandalą ar imti išgyventi, nors reikėtų tik pasidžiaugti.

Svarstyklės

Nesisielokite, jei kur nors vėluosite, ko nors nespėsite, kas nors duš, ges, dings, jei aplinkiniai bus nepunktualūs, kvaili, išsiblaškę. Tai diena, kai neverta viltis supratimo, palaikymo ar bent jau padorumo iš aplinkinių.

Skorpionas

Bus svarbu prisiminti senas klaidas, iš jų mokytis – tai metas, kai beveik magiškai traukia užlipti ant to paties grėblio. Neskubėkite žadėti – galite pervertinti savo galimybes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Nepalankus metas. Galite nespėti atlikti svarbiausių darbų, tad negaiškite laiko niekams. Būkite atidūs, kad išvengtumėte klaidų, jei mėginsite ką nors spręsti, keisti. Net nuojauta šiandien nebus patikimas patarėjas.

Ožiaragis

Sudėtingas laikas: nepervertinkite savo jėgų ir galimybių. Tvarkydami reikalus pasinaudokite senais ryšiais ir draugų pagalba. Tik mažiau planuokite ir mažiau tikėkitės.

Vandenis

Niekam nelinkėkite blogo, nesivelkite į intrigas. Spręskite savo problemas, niekam neleisdami į jas kištis. Vertėtų pasisaugoti pavydo, keršto – tiek darbe, tiek asmeninių santykių srityje.

Žuvys

Nesitikėkite, kad seni jūsų nuopelnai bus įvertinti. Gali tekti iš naujo įrodinėti savo sugebėjimus. Netinkamas laikas su vadovybe aptarinėti jūsų veiklos perspektyvas, geriau apskritai vengti kontaktų su vadovu.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų