REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Horoskopas lapkričio 7 d., trečiadieniui

Avinas

Avinas

REKLAMA

Nepulkite žavėtis naujų pažįstamų išsakytais pasiūlymais, reklamuojamomis prekėmis, keistomis idėjomis ir nebrukite per prievartą savų sumanymų. Pravartu kaip reikiant pailsėti, atsipalaiduoti. Venkite svaigalų, nes gresia apsinuodijimas.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Šiandien nereikėtų imtis sunkių darbų, o juo labiau nepatartina ilgai sėdėti prie kompiuterio. Verčiau pabendraukite su gyvais pašnekovais, ypač tais, kurie turi ką papasakoti, kuo pasidalinti. Nueikite į kultūrinį renginį.

REKLAMA

Dvyniai

Norėsis atverti sielą, pasidalinti mintimis su kitais, bet gali atsitikti taip, kad būsite kreipiami prie žemiškų, praktiškų reikalų. Arba atvirkščiai - jums rūpės komfortas, pinigai, o aplinkiniams - menas, politika arba mistika.

Vėžys

Gali rūpėti reikalai, susiję su žiniasklaida, ryšių priemonėmis, komercija, mokslu, reklama. Tikėtini šaunūs susitikimai su giminaičiais arba bičiuliais iš bendrų pomėgių srities - sporto, muzikavimo, meno, religijos ar pan.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Diena turėtų būti nebloga, ypač tiems, kurie nusiteikę laiką praleisti namuose, triūsdami virtuvėje, tinginiaudami prie televizoriaus. Jei planavote kažką kita, galimi netikėtumai, dėl kurių vargu ar džiaugsitės.

Mergelė

Galimas jaudinamas įvykis, susijęs su pramogomis, žaidimais, meile. Domėsitės ryšiais, technika, sportu. Skubiai gali tekti spręsti kai kurias augančios kartos problemas. Laukia romantiškas vakaras.

Svarstyklės

Aktyvi, kūrybinga diena. Galbūt susitiksite seną pažįstamą arba užmegsite ryšį su veiklia asmenybe. Patarimai, susiję su komercija, nekilnojamuoju turtu, buitimi, gali būti labai naudingi. Mokėkite tai pritaikyti savo situacijai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Gali atsirasti konkurentų, kurie kels nerimą savo aktyvumu. Arba jūs tiesiog stengsitės visiems įrodyti, ką galite.

Šaulys

Tikriausiai mokėsite mokesčius arba planuosite šeimos, verslo biudžetą, domėsitės finansų politika ir pan. Gali dominti buitinė technika. Tuo tikslu naršysite po specializuotas parduotuves internete arba eisite pasidairyti realiai.

Ožiaragis

Gali būti, kad šiandien kils noras aplankyti parodą, muziejų, teatrą, arba kur nors toliau išvykti. Asmuo, su kuriuo teks bendrauti, padarys jums nepaprastą įspūdį, patrauks savo aistringumu arba paslaptingumu.

REKLAMA

Vandenis

Jeigu užsibrėžėte kažką užbaigti ar išsiugdyti naują įprotį, gebėjimą, tai tęskite pradėtą veiklą ir nepasiduokite, jei kažkas šaipysis, mėgins jums sukliudyti. Pravartu koreguoti gyvenimo būdą.

Žuvys

Jums neduos ramybės daugybė minčių, susijusių su tolimais planais, naujomis perspektyvomis. Jei galite pasitarti su reikalą gerai išmanančiu asmeniu, tai nedelsdami taip ir padarykite. Turėtų palengvėti. Vakare nusimato įdomus renginys.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų