Greita ir soti mišrainė pagal Ingridą: puikiai tiks su duonos riekele

„Aš mielai šią mišrainę valgau ir vieną, kaip užkandį. Nes ji tikrai yra skani ir labai soti. Labai gerai pamenu, kai ja mane pavaišino Agnė. Užsirašiau receptą, ir kartais šia mišraine lepinu savo šeimą“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

Mišrainė (Nuotr. Kviečiu į virtuvę)

Mišrainei reikės: 1 l marinuotų agurkų; 1 poro; 1 skardinės baltų konservuotų pupelių; 1 skardinės raudonų konservuotų pupelių; 1 skardinės karališkų konservuotų pupelių; 300 g k. r. kumpio; Žiupsnis druskos; Majonezo pagal poreikį.

Pupeles supilame į kiauraindį ir leidžiame skysčiui nusivarvėti. Agurkus ir filė supjaustome šiaudeliais, porą smulkiais gabalėliais. Maišome pupeles su kumpiu, agurku, poru. Pagardiname druska. Maišome su majonezu ir ragaujame. 

Taip pat rekomenduojame žvilgtelėti į siužetą, kuriame atskleidžiama, ar dietologai rekomenduoja valgyti baltą mišrainę:


Rašyti komentarą...
M
MANO ISITYKINIMU
2021-01-14 11:53:45
Pranešti apie netinkamą komentarą
VISOS MISRAINES JEI MAJONEZU PAGARDISI BUS SKANIO NORS IR VINIS SUKAPOK IR UZPILK MAJONEZU BUS SKANU
Atsakyti
-2

K
Kam tiek skirtingų pupelių ?
2021-01-14 12:59:19
Pranešti apie netinkamą komentarą
V
Atsakyti
0

V
Viktoras
2021-01-15 03:01:19
Pranešti apie netinkamą komentarą
Jei nebūtų kumpio būtų ubagiene , majonezas tai nuodai ,bet galima majoneza
Pačiam pasigaminti ,
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (3)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų