REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Viena ryškiausių šaltojo sezono tendencijų šukuosenų pasaulyje – kirpčiukai. Apie jų įvairovę pasakoja „Greenas“ salonų viena įkūrėjų, knygos „Grožio galia“ autorė Olga Wiseman. 

Viena ryškiausių šaltojo sezono tendencijų šukuosenų pasaulyje – kirpčiukai. Apie jų įvairovę pasakoja „Greenas“ salonų viena įkūrėjų, knygos „Grožio galia“ autorė Olga Wiseman. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kokią išskirtumėte ryškiausią šaltojo sezono tendenciją? 

Rudens ir žiemos sezonas pulsuoja įvairiausiomis tendencijomis, bet ryškiausia – kirpčiukai. Tik vos spėjo stilistai pripratinti moteris prie atidengtos kaktos, kaip vėl kirpčiukai grįžo į madą. Kokius rinktis, kaip prižiūrėti, ką koreguoji kirpčiukai – tokie ir panašūs klausimai viena populiariausių temų šiuo metu plaukų stiliaus padangėje. 

REKLAMA

Kokius išvardintumėte kirpčiukų sukuriamus privalumus? 

Kirpčiukai jaunina, paslepia raukšles, pakoreguoja veido formą, sukuria žavingą mergaitišką įvaizdį arba atvirkščiai priduoda ekstravagantiško griežtumo. Įvaizdžių daug – kaip ir kirpčiukų. 

Kada rekomenduotumėte kirpti kirpčiukus? 

Kai norisi atsinaujinti, paslėpti kaktos raukšleles, koreguoti veido formą ar tiesiog paieškoti naujo įvaizdžio. Moteris visada nori keistis, kirpčiukai – vienas iš populiariausių būdų atnaujinti įvaizdį. Tik patarčiau pasitarti su specialistais. Jie padės išsirinkti geriausiai tinkantį kirpimą pagal Jūsų veido formą, plaukų struktūrą, spalvą, nešiojimo ir priežiūros įpročius. Kirpčiukai – tai tarsi tavo unikalumas. Galima atrasti ypatingą stilių kiekvienai. Teisingai parinkti kirpčiukai tinka visoms. 

REKLAMA
REKLAMA

Kokie būna kirpčiukai? 

Prailginti, netvarkingi, iškarpyti kirpčiukai paslepia kirpimo trūkumus, todėl jei dvejojate meistru ar norite mažai laiko skirti kirpčiukų priežiūrai, verčiau rinkitės karpytus nei nurėžtus tiesia linija. Plėšytos struktūros kirpčiukais, susijungę su bendru kirpimu – labai patogus ir stilingas įvaizdžio variantas. Tokius mėgo legendinė Claudia Shiffer. 

Netvarkingi kirpčiukai – tai prancūziško stiliaus sekėjoms. Šią tendenciją pamėgę modeliai, populiari ji ir tarp mūsų lietuvaičių. Šis kirpčiukų kirpimas puikiai tiks vidutiniams ir ilgiems plaukams. Labai efektingai atrodo ant garbanotų plaukų savininkėms. Labai paprasta prižiūrėti. Galima užmiršti karštas tiesinimo priemones ir mėgautis natūralumu. Mini kirpčiukai, kai atidengiame pusę kaktos. Būna iškarpyti, plėšytos tekstūros ar tiesios linijos. Šie kirpčiukai labiau tiks ekscentriškoms moterims, kurios mėgsta dėmesį. Jie paryškina antakių formą. Puikiai atrodo su trumpais ar vidutinio ilgio kirpimais, smulkaus veido savininkėms. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kokie kirpčiukai rekomenduotini trumpiems kirpimams? 

„Bob“ kirpimui puikiai tiks kirpčiukai per sklastymą, gali būti reti, gausiai iškarpyti, „pixie“ šukuosenai tiks trumpi kirpčiukai. Kerpant trumpus kirpčiukus, turime gerai įvertinti ar nėra jokių verpetų, ar bus patogu nešioti. Veido forma visiems trumpiems kirpimams turėtų būti ovali. Trumpiems kirpimams puikiai tiks kirpčiukus paryškinti ir kontrastinga spalva. 

Ką palinkėtumėte moterims artėjančių švenčių proga? 

Nebijokite adaptuoti tendencijas sau. Leiskite sau eksperimentuoti ir sutikti Kalėdas su naujais įvaizdžiais. O kad atsinaujinimas būtų sėkmingas rekomenduoju tartis su profesionalais. Gražaus ir jaukaus švenčių laukimo skiriant dėmesio sau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų