REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sužinokite, kas laukia jūsų spalio mėnesį ir perskaitykite prognozes savo Zodiako ženklui jau dabar. 

Sužinokite, kas laukia jūsų spalio mėnesį ir perskaitykite prognozes savo Zodiako ženklui jau dabar. 

REKLAMA

AVINAS

Šį mėnesį iš jūsų bus pareikalauta koncentruotis keik mažiau į save ir kiek labiau į tai, kaip tai, ką darote (arba tai, ko nedarote), veikia kitus. Taigi, kokiu būdu savo žodžiais ir veiksmais galite daryti kitiems teigiamą poveikį? Gali būti, kad prireiks sunkių ir jautrių pokalbių – pavyzdžiui, atsiprašymo.

JAUTIS

Jei pastaruoju metu jaučiatės išsekę, šį mėnesį pavyks geriau pasijusti tiek fiziškai, tiek emociškai. Visu pajėgumu sugrįš jūsų kūrybinė energija, todėl nerkite į kūrybinius projektus ar darbus, užsiimkite nauju hobiu ir išnaudokite savo talentus. Tokie užsiėmimai veiks kaip terapija.

DVYNIAI

Šį mėnesį skirkite derinimui ir tobulinimui, ypač savo įgūdžių, darbo ir kasdienių užsiėmimų srityse. Gali būti, kad bus daug streso, bet namuose ar su mylimais žmonėmis praleistas laikas leis jums atsikvėpti. Su stresu kovoti taip pat padės savo gyvenamosios erdvės gražinimas ir jos pritaikymas patogesniam gyvenimui.

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS

Šį mėnesį jums teks prisiminti ir pripažinti, kokie talentingi iš tiesų esate. Tai ne tik leis išvengti žvalgymosi aplink, ieškant sau patvirtinimo, bet ir padės nepamiršti, kad nebūtinai grįžti ten, kur nesate vertinami. Turite ir kitų pasirinkimų.

REKLAMA

LIŪTAS

Nors nebūtina visada būti teisiam ir jūsų žodis nebūtinai turi būti paskutinis, vis tiek verta pastovėti už tai, kuo tikite. Jei yra kažkas, ką jau ilgai nutylite, tai šį mėnesį gali pasikeisti. Greičiausiai tai bus susiję su šeimos ar namų reikalais. Taip pat gali būti, kad teks atsiimti tam tikrus savo pasakytus žodžius, bet į tai žiūrėkite kaip į savo tobulėjimą. Finansų srityje reikalai pagerės. Didžioms idėjoms reikia ir praktinio pasiruošimo.

MERGELĖ

Esate neabejotinai vertingi. Būtent tokio žinutę reikėtų su savimi nešiotis šį mėnesį, nes gali į paviršių iškilti nepasitikėjimas savimi. Stenkitės mylėti visą save, ne tik savo gerąsias puses. Tuo pat metu dabar yra geras laikas investuoti į tuos dalykus, kurie jus verčia jaustis gerai, o taip pat mokytis nepamiršti savo vertės ir priminti apie ją kitiems.

REKLAMA
REKLAMA

SVARSTYKLĖS

Greičiausiai pastebėsite, kad geriau likti vienumoje ir veikti tai, kas jums patinka, o ne laiką leisti su žmonėmis, kurie jūsų nevertina ir nuolat bando jūsų ribas. Spalio mėnesį užsidegs žalia šviesa susitelkimui į save, o taip pat atsiras proga nusimesti akmenį nuo širdies.

SKORPIONAS

Stenkitės atidžiau rinktis, kokiems žmonėms ir dalykams šį mėnesį skiriate savo dėmesį – ne dėl visko verta pernelyg jaudintis. Jei mokysitės atsiribojimo ir objektyvumo meno, sutaupysite sau daug galvos skausmo ir bemiegių naktų. Taip pat meilės ir palaikymo kreipkitės į savo draugus ir bendruomenę.

ŠAULYS

Spalio mėnesį jums geriau koncentruotis į ilgąjį, o ne į trumpąjį laikotarpį. Negana norėti to, ko norite – reikia mažais žingsneliais judėti link savo tikslo. Tik nereikia nusivilti ir pasiduoti, jei viskas iškart nestoja į savo vietas. Savo kelią pamatysite jau visai netrukus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

OŽIARAGIS

Remkitės į kitus, Ožiaragiai. Šį mėnesį tai – pagrindinė tema, nes paaiškės, kad visko patys padaryti negalite, o ir nereikia. Draugystėse gali iškilti sunkumų, nes reikės tiesiai šviesiai pasakyti, ko jums reikia ir kokio palaikymo norite.

VANDENIS

Gali būti labai lengva įsitraukti į paviršutiniškas dramas ir ginčus, bet šį mėnesį geriau būti atidesniems ir brandesniems, renkantis dalykus, į kuriuos nusprendžiate sureaguoti ar pasisakyti, bei tuos, į kuriuos nusprendžiate nekreipti dėmesio. Mokykitės diskretiškumo.

ŽUVYS

Šį mėnesį tikėkitės išeiti už savo komforto zonos ribų – prireiks atsiverti naujiems žmonėms, naujiems skoniams ir naujiems elgesio modeliams. Gali nebesuveikti tos strategijos, kuriomis pasikliovėte praeityje, todėl reikės mokytis naujų dalykų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų