REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Diena, kai vertėtų vadovautis šaltu protu, o ne emocijomis. Užsidegę ir skubėdami galite padaryti grubių klaidų, kurias bus sunku ištaisyti.

Diena, kai vertėtų vadovautis šaltu protu, o ne emocijomis. Užsidegę ir skubėdami galite padaryti grubių klaidų, kurias bus sunku ištaisyti.

REKLAMA

Avinas

Kvailos mintys, negeri prisiminimai, senos nuoskaudos neleis likti objektyviems, skatins įtarumą, net kerštą. Deja, galimi apmaudūs nesusipratimai su tėvais, mylimu asmeniu. Būkite labai atsargūs spręsdami piniginius, turto klausimus.

Tauras

Vargu ar sugebėsite tinkamai įvertinti situaciją, nors optimizmo aukoti nereikėtų. Likite gerai nusiteikę, bet nepriimkite lemtingų sprendimų tvarkydami piniginius ir turto, verslo reikalus. Nors tai meilės metas, šiandien nereikėtų įsimylėti, skirti meilės pasimatymo, nes anksčiau ar vėliau teks skaudžiai nusivilti.

Dvyniai

Gilinkitės į savo jausmus bei poreikius – kas ką valdo: jus savo emocijas bei norus ar atvirkščiai, beje, ar jie teisingi? Tikėtini nesklandumai tvarkant reikalus, bendraujant su kolegomis. Nieko atsakinga nesiimkite, tvarkykite smulkius reikalus.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Nesiimkite iniciatyvos nei darbe, nei namuose, dėl to galite nukentėti. Stenkitės jei ne prisiderinti, tai bent jau nesukelti ginčų. Saugokite sveikatą ir gerus santykius su antrąja puse: nesivelkite į ginčus, neaptarinėkite neištikimybės ir šeimos biudžeto.

REKLAMA

Liūtas

Neleiskite sau būti irzliems, nepatenkintiems, kerštingiems: neapykanta irgi susaisto, o šiandien su kuo nors susisaistyti labai nepatartina. Likite sąmoningi, šaltakraujiški, mat emocijos gali užvaldyti ir priversti žengti kvailą žingsnį. Būkite itin apdairūs veikloje, ypač jei ji susijusi su pinigais.

Mergelė

Netinka priimti svarbių sprendimų, tai iliuzijų metas, kai galima rimtai apsigauti ne tik finansų, bet ir jausmų srityje. Būkite itin atsargūs su užsienio partneriais : jie gali apgauti, išduoti. Nedarykite nieko, kas kelia įtarimą, nesusidėkite su žmonėmis, dėl kurių nesate tikri.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Painus laikas: maža klaida bendraujant su vadovybe ar veikiant gali turėti ilgalaikių neigiamų pasekmių. Neatskleiskite savo tikslų bei siekių. Pasiruoškite, kad iš jūsų gali būti daug pareikalauta ne tik darbe, bet ir namie.

Skorpionas

Pasistenkite atsiriboti, likti nepriklausomi nuo svetimos įtakos. Nepasikliaukite draugų nuomone, nesikreipkite su prašymais į įtakingus bičiulius, užsieniečius: pabloginsite reikalą.

Šaulys

Būtų protinga atsisakyti bendravimo (ypač su įtakingais žmonėmis, užsieniečiais), ilgiau pabūti vieniems, taip išvengsite nereikalingų pagundų, klaidingo apsisprendimo. Nepasiduokite provokacijoms, mėginimui šantažuoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Nepasikliaukite pirmu įspūdžiu, jokių neapgalvotų bei skubių veiksmų. Nereikėtų pasitikėti draugų pažadais, jų nuomone, mat jūsų pavojaus jausmas gali snausti. Pasisaugokite konfliktų, venkite nervintis (įpykę galite pasielgti sau nenaudingai). Tik laimėsite, jei atidėsite svarbaus sprendimo priėmimą.

Vandenis

Tikrinkite gaunamą informaciją, neskubėkite ja tikėti ir pasinaudoti, juolab skleisti. Nors jus gerbia, palaiko aplinkiniai, kolegos, įtakingi asmenys, nereikėtų tikėtis naudos iš šiandien gautų pritarimų ar pasiūlymų.

Žuvys

Likite santūrūs: saiko jausmas bendraujant, vertinant padėtį padės blaiviau pažvelgti į situaciją, neapsirikti. Tai nelemtų sutapimų, kvailų atsitiktinumų diena, kai nereikia skubėti patikėti tuo, ką išgirsite, skolinti pinigus, daiktus, automobilius.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų