REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienis skirtas astrologo Naglio Šulijos naujos savaitės prognozėms. Nieko nelaukite ir jau dabar sužinokite, ką jums žada žvaigždės.

Sekmadienis skirtas astrologo Naglio Šulijos naujos savaitės prognozėms. Nieko nelaukite ir jau dabar sužinokite, ką jums žada žvaigždės.

REKLAMA

Avinas. Noro dėl ko nors ar su kuo nors kovoti, kažko siekti bus vis mažiau – įkarštis pamažu atlėgs. Tuo pat metu žvilgsnis kryps į kasdienius reikalus, įsipareigojimų vykdymą ir panašius dalykus – prievolių dabar gali būti nemažai. Apdairumo dabar prireiks namie.

Jautis. Laikas mielas ir smagus, pilnas juoko ir kūrybos, o ir progų smagiai pasilinksminti bus ne viena. Puikiai seksis tiems, kurių veikla susijusi su pramogomis, scena ir panašiais dalykais. Nestigs noro ramiai pasikalbėti su draugais, tik aplinkybės gali ne visuomet tai  leisti.

Dvyniai. Darbe darbo ne per daugiausia, užtai žvilgsnis dažnai kryps namų, šeimos reikalų link – juos tvarkyti nestigs nei jėgų, nei įkvėpimo, viskas vyks greitai ir tikrai sklandžiai. Apdairumo prireiks tvarkant piniginius reikalus – pati sritis gali būti svarbi, tik aplinkybės ne visuomet palankios.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Būsite atsipalaidavę, linkę pasimėgauti smagiais, gražiais dalykais. Visgi šią savaitę aplinkybės ne visuomet gali būti palankios, todėl „atsitraukimo planą“ turėti bus pravartu. Taip pat šią savaitę bus daug bendravimo, palankus metas tiems, kurie dirba su žiniomis, informacija, mokosi.

REKLAMA

Liūtas. Dabar bus svarbu ne kokie esate, o kokios naudos galima turėti. Iš tiesų jos siekti sąlygos bus kuo puikiausios. Ne, lobiais apkrautas karavanas lyg ir negresia, tačiau piniginė tikrai pasunkės. Kitose srityse veiklos nedaug, galima ruoštis metui, kai bus daug gražios kūrybos.

Mergelė.  Būsite energingi, veiklūs, linksmi, daug ir su malonumu bendraujantys ir greitai tvarkysite dalykinius reikalus, kurių šiuo metu gali būti išties nemažai. Produktyvumas bus didžiulis, todėl rezultatų ilgai laukti nereikės. Bent jau piniginiai reikalai ims gerėti savaitės pabaigoje.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Būsite atsargūs, apdairūs, linkę matyti pavojus netgi ten, kur jų nėra. Savaitės vidurys parodys, ar iš tiesų esate įžvalgūs, mat tuo metu sunkumų iš tiesų gali būti, ypač profesijos srityje. Visgi iš tiesų pozityvus laikotarpis prasidės savaitės pabaigoje, tad nieko nepralaimėsite ramiai kaupdami jėgas jam.

Skorpionas. Darbe darbo vargu ar bus daug, o namie įprastos tvarkos niekas gadinti neketina. Palankus metas daugiau, dažniau pabūti su artimais draugais, bendraminčiais – kolektyvinė veikla dabar ir labai patiks, o ir įkvėpti kitus dabar seksis kuo puikiausiai.

Šaulys. Atrodo, nestigs darbų darbe, profesijos srityje. Vyraus nedideli darbai, greitai sutvarkomi reikalai, suktis reikės sparčiai. Kita vertus, didesnių kliūčių būti neturėtų, todėl nuveikti pavyks išties daug. Pramogos irgi rūpės, bet jas riktis patartina apdairiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Darbe darbo ims daugėti ne šią, o kitą savaitę. Todėl dabar – palankus laikas ilsėtis arba pasinaudoti proga ir vykti į kelionę, žinoma, jei tik galimybės leidžia. Dalykiniai ryšiai su užsieniu irgi atrodys neblogai. Prastai gali atrodyti santykiai su kai kuriais asmenimis – juk ne visi privalo jus suprasti…

Vandenis. Ši savaitė – nei šis, nei tas – svarbiausi įvykiai gali vykti kažkur šalia, kažkur kitur nei esate jūs ir nuolat lydės įspūdis, kad į gyvenimą žvelgiate tarsi pro autobuso langą. Ką gi, kol kas galima leisti sau ilsėtis ir kaupti jėgas ateičiai, kuri netruks ateiti.

Žuvys. Piniginiai reikalai atrodo komplikuotai, čia prireiks daug apdairumo. Mėginimai sukurti ką mielo ir gražaus taip pat ne visuomet bus sėkmingi – ne dėl jūsų kaltės, žinoma. Tačiau tikrai džiugins dalykiniai ryšiai su kai kuriais asmenimis, taip pat santykiai su tais, kurie jums svarbūs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų