Tobulas marinatas paukštienai pagal Ritą: apsilaižysite pirštelius

„Siūlau išbandyti labai skanių kulšelių  ant grotelių receptą. Visa patiekalo paslaptis yra geras marinatas. Garnyrui naudokite sezonines daržoves, tinka viskas ką mėgstate ir kas jums yra skanu. Padažas paprastas, bet vertas dėmesio. Puikiai tiks ir vištiena arba kalakutiena“, – sako tinklaraščio „Ritos receptai“ autorė Rita. 

Marinatas paukštienai (Nuotr. Ritos receptai)

Reikės: 500 g šviežių ančiukų kulšelių ar kitos mėgstamos paukštienos.

Marinatui: 3 v.š. alyvuogių aliejaus; 2v.š. garstyčių; 1 laimo sulčių; 4 skiltelių česnako; šakelės šalavijo; šviežiai maltų pipirų mišinio; 1 v.š. rudojo cukraus; 2 a.š. druskos.

Padažui: 4 v.š. natūralaus jogurto; 2 v.š. pomidorų padažo; 1 a.š rudojo cukraus; 1 skiltelės česnako; šviežių krapų.

Iškaulintas kulšeles pamuškite mėsos muštuku. Sumaišykite marinatui skirtus ingredientus ir ištepkite paukštieną. Dėkite į indą su dangčiu ir statykite į šaldytuvą.

Padažui skirtus ingredientus sumaišykite, ragaukite ir gardinkite pagal poreikius. Kepkite ant grotelių iki gražiai apskrus abi pusės. Pabaigoje apkepkite virtas bulvių skilteles. Tiekite su daržovėmis, bulvių skiltelėmis, marinuotais svogūnais ir padažu.


Rašyti komentarą...
M
Mari
2020-07-24 17:03:53
Pranešti apie netinkamą komentarą
Ir vėl tie pirštelių laižymai fui
Atsakyti
0

t
tobula
2020-07-24 14:57:28
Pranešti apie netinkamą komentarą
dar arbatinio saukstelio saliaros reiktu, kad nuo bacilu apsaugotu
Atsakyti
0

l
linggege
2020-07-25 09:09:54
Pranešti apie netinkamą komentarą
LEÈXI.ŇÈT - nuostabi pаžinčių svetąinė suaugušiеms, nоrintiеms sųsirasti paartnėrį, norintiеms pasimylęti
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (6)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų