• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Siūlau išbandyti labai skanių kulšelių  ant grotelių receptą. Visa patiekalo paslaptis yra geras marinatas. Garnyrui naudokite sezonines daržoves, tinka viskas ką mėgstate ir kas jums yra skanu. Padažas paprastas, bet vertas dėmesio. Puikiai tiks ir vištiena arba kalakutiena“, – sako tinklaraščio „Ritos receptai“ autorė Rita. 

„Siūlau išbandyti labai skanių kulšelių  ant grotelių receptą. Visa patiekalo paslaptis yra geras marinatas. Garnyrui naudokite sezonines daržoves, tinka viskas ką mėgstate ir kas jums yra skanu. Padažas paprastas, bet vertas dėmesio. Puikiai tiks ir vištiena arba kalakutiena“, – sako tinklaraščio „Ritos receptai“ autorė Rita. 

REKLAMA

Reikės: 500 g šviežių ančiukų kulšelių ar kitos mėgstamos paukštienos.

Marinatui: 3 v.š. alyvuogių aliejaus; 2v.š. garstyčių; 1 laimo sulčių; 4 skiltelių česnako; šakelės šalavijo; šviežiai maltų pipirų mišinio; 1 v.š. rudojo cukraus; 2 a.š. druskos.

Padažui: 4 v.š. natūralaus jogurto; 2 v.š. pomidorų padažo; 1 a.š rudojo cukraus; 1 skiltelės česnako; šviežių krapų.

REKLAMA
REKLAMA

Iškaulintas kulšeles pamuškite mėsos muštuku. Sumaišykite marinatui skirtus ingredientus ir ištepkite paukštieną. Dėkite į indą su dangčiu ir statykite į šaldytuvą.

Padažui skirtus ingredientus sumaišykite, ragaukite ir gardinkite pagal poreikius. Kepkite ant grotelių iki gražiai apskrus abi pusės. Pabaigoje apkepkite virtas bulvių skilteles. Tiekite su daržovėmis, bulvių skiltelėmis, marinuotais svogūnais ir padažu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų