Reikės: 500 g šviežių ančiukų kulšelių ar kitos mėgstamos paukštienos.
Marinatui: 3 v.š. alyvuogių aliejaus; 2v.š. garstyčių; 1 laimo sulčių; 4 skiltelių česnako; šakelės šalavijo; šviežiai maltų pipirų mišinio; 1 v.š. rudojo cukraus; 2 a.š. druskos.
Padažui: 4 v.š. natūralaus jogurto; 2 v.š. pomidorų padažo; 1 a.š rudojo cukraus; 1 skiltelės česnako; šviežių krapų.
Iškaulintas kulšeles pamuškite mėsos muštuku. Sumaišykite marinatui skirtus ingredientus ir ištepkite paukštieną. Dėkite į indą su dangčiu ir statykite į šaldytuvą.
Padažui skirtus ingredientus sumaišykite, ragaukite ir gardinkite pagal poreikius. Kepkite ant grotelių iki gražiai apskrus abi pusės. Pabaigoje apkepkite virtas bulvių skilteles. Tiekite su daržovėmis, bulvių skiltelėmis, marinuotais svogūnais ir padažu.