Atskleidė skaniausios saldžiarūgštės vištienos receptą: sužavės visą šeimą

„Apie receptą galiu pasakyti tik tiek, kad tai be proto skanus, greitai pagaminamas patiekalas. Sužavėjo mane tai, kad orkaitėje keptos saldžiarūgštės vištienos dar nebuvau valgiusi“, – sako tinklaraštininkė Edita.

Saldžiarūgštė vištiena (Nuotr. Samčio užrašai)

Reikės3 vištienos krūtinėlės puselių, 1 stiklinės bulvių krakmolo arba kukurūzų krakmolo, aliejaus kepimui.

Padažui: 6 v. š. medaus, 4 v.š. pomidorų padažo, 3 v.š. cukraus, 2 v.š. balto vyno acto, 3 v.š. sojos padažo, 1/2 a.š. druskos, 1 a.š. česnako granulių, 1 v.š. šalto vandens.

GAMINIMAS

Dubenyje sumaišykite visus padažo ingredientus. Vištieną supjaustykite vieno kąsnio gabaliukais. Sudėkite vištieną į sandarų maišelį, supilkite bulvių krakmolą ir gerai sukratykite, kad vištiena pasidengtu krakmolu.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir dalimis apkepkite vištieną, kad šiek tiek apskrustu. Iškeptą vištieną sudėkite į dubenį su padažu ir išmaišykite, kad gabaliukai pasidengtu padažu.

Kepimo skardą ištieskite kepimo popieriumi ir sudėkite vištieną. skardą dėkite į orkaitę ir kepkite 190 C. orkaitėje apie 20 min. Tiekite su virtais ryžiais.

Šaltinis: Samčio užrašai 


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų