REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Oficialiai pradedame kalendorinį pavasarį ir įžengiame į kovo mėnesį. Ką šis mėnuo suteiks visiems Zodiako ženklams, sužinokite, perskaitę išsamią prognozę. 

Oficialiai pradedame kalendorinį pavasarį ir įžengiame į kovo mėnesį. Ką šis mėnuo suteiks visiems Zodiako ženklams, sužinokite, perskaitę išsamią prognozę. 

REKLAMA

AVINAS

Jūsų protą temdo visa krūva nereikalingų ir net kvailų problemėlių, kurios darosi neproporcingos, todėl šiuo metu nesate labai tvirti ir ryžtingi. Galbūt pavargote labiau, nei manote. Šie sudėtingi jausmai jus vargins iki kovo 21 dienos, kai Saulės įžengs į jūsų ženklą ir susitelks į nuostabiai gražų, skaisčiai mėlyną horizontą. Nesijaudinkite, tuomet jau žinosite, ką daryti!

JAUTIS

Drąsi jūsų investicija su rizikos elementais atsipirks, nes į ją būsite sudėję savo jautišką verslumo pojūtį ir pagrįstas mintis. Merkurijus šiuo metu jums nepadeda – tariantis su draugais ir pažįstamais vis kils sunkumų ir teks gaišti laiką – du kartus patikrinkite, kur, kas ir kada, kitaip jūs, arba kitas žmogus, atvyksite valanda per anksti, o gal net ne tą dieną!

DVYNIAI

Šiuo metu esate pakylėti tiek fiziškai, tiek intelekto atžvilgiu, bet patys to nesuprasdami būsite nusiteikę garsiai reikšti savo nuomonę ir liūdinti žmones. Būtų labai gerai tai suvokti, nes taip jūsų aštrus sąmojis bus tikslingas ir paveikus. Po 21 dienos jūsų socialinis gyvenimas ženkliai pagerės – imsitės ko nors naujo ar eisite į naujas ir nepažįstamas vietas.

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS

Nors dienos nuo 11 iki 16 bus nelengvos – dominuos Vėžiams taip būdingas polinkis nerimauti – šis laikotarpis be abejonės greitai praeis, o jį greičiausiai bus sukėlęs bendradarbiauti nelinkęs jums artimas žmogus. Tačiau nuo kovo 14 dienos jūs patys – ir tas žmogus! – aiškiai pamatysite, koks netinkamas buvo jo ar jos nusiteikimas. Taip pat jūsų gyvenime figūruos svečiai iš užsienio, o darbo ir malonumų painiojimas pasitarnaus visiems dalyvaujantiems situacijoje – jūsų sugebėjimas pralinksminti neliks nepastebėtas!

REKLAMA

LIŪTAS

Finansiniai sunkumai išsispręs iki kovo 21 dienos – tuomet žengsite žingsnį į priekį ir įgyvendinsite savo planus. Nuo kovo 5 dienos jums pasireikš puikus Veneros poveikis – tai pagyvins jūsų santykius ir lytinį gyvenimą, o jei antros pusės neturite – atsiras labai ryški naujų santykių galimybė, tik nepabėkite, jei apie kovo 11 dieną sulauksite kiek šaltokos reakcijos.

MERGELĖ

Jūsų paprastai puikūs komunikaciniai įgūdžiai bus žymiai suprastėję, kai reikės diskutuoti su antrąja puse. Jei ką nors planuojate, žinokite, kad iki kovo 25 dienos bus sunku planus įgyvendinti – gali būti gal turite vienas kitam prieštaraujančių tikslų o prieš priimant sprendimus jums reikia tiesiog truputį atsikvėpti. Mėnesio pabaigoje situacija pagerės ir kartu su antrąja puse ramiai veiksite, kad pasiektumėte savo bendrus tikslus.

REKLAMA
REKLAMA

SVARSTYKLĖS

Jūsų santykiai ir intymus gyvenimas eisis puikiai, lyg per sviestą, tačiau darbe situacija nebus tokia palanki. Žmonių nerūpestingumas ir užmaršumas sukels daug painiavos ir maišaties. Tačiau kaip visada būsite labai diplomatiški ir tik kantriai gūžtelėsite pečiais. Nuo kovo 21 dienos dar labiau nei anksčiau pavyks susikoncentruoti į nuostabų romantinį gyvenimą,

SKORPIONAS

Tiesiog plaukite pasroviui ir neformuokite kliūčių jums pateiktiems pasiūlymams tiek asmeniniame, tiek profesiniame gyvenime. Jei esate nusiteikę surizikuoti ar sudalyvauti varžybose, klausykite savo intuicijos, nes ji šiuo metu labai gera. Taip sulauksite džiaugsmo ir pasitenkinimo! Link 2020–ųjų kovo pabaigos dirbsite patirdami vis daugiau spaudimo, o jūsų progresas bus ženklesnis, nei jums atrodys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

ŠAULYS

Jei jaučiate, kad jūsų santykiai ir intymus gyvenimas pastaruoju metu buvo kiek nuspėjami ar net nuobodūs, kaltinti galite tik save. Tačiau šiuo metu jums yra labai tinkamas laikas leistis į daugiau nuotykių, ypač santykiuose su antrąja puse, kuri jus nustebins savo sumanumu ir noru eksperimentuoti. Būtinai išbandykite ką nors naujo – ypač tam tinka pilnatis kovo 9 dieną!

OŽIARAGIS

Gerą investiciją atpažįstate vos ją pamatę, o šį kovo mėnesį išryškės būtent ši Ožiaragio savybė. Tačiau kelsite sau iššūkių, nes viena vertus, puikiai žinosite, kad „investavimas į ką nors“ (kad ir kas „tai“ bebūtų) tebus gryna ekstravagancija, o kita vertus, susilauksite tokios stiprios reakcijos, kad bus sunku atsispirti. Jei dominuoja kuris nors vienas jausmas, kitą galite pamiršti, nes jūsų naujas paveikslas, brangakmenis ar vienetinė suknelė suteiks jums begalę džiaugsmo.

REKLAMA

VANDENIS

Jūsų laukia įdomus ir gal net jaudinantis mėnuo, ypač jei neseniai susipažinote su nauju žmogumi. Pereisite per visą emocijų gamą, nes dievinate savo nepriklausomybę ir tą išskirtinį gyvenimo būdą, todėl žinote, kad jei norite tęsti šiuos puikiai besiklostančius santykius, neišvengiamai teks ką nors aukoti.

ŽUVYS

Jei įmanoma, prieš priimdami svarbius sprendimus ar įsipareigodami palaukite kovo 25 dienos. Daug žvaliau ir gyviau jausitės apie kovo 14 dieną – apims džiugi nuotaika ir jausitės pasiruošę bet kam! Kad ir kas pasitaikytų, linksmai atšvęskite savo gimtadienį.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų