REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienio astrologinė prognozė žada džiugius pokyčius asmeninėje erdvėje. Žinoma, tam prireiks pastangų ir ryžto, todėl daugeliui Zodiako ženklų šiandien gali tekti rimtai paplušėti.

Pirmadienio astrologinė prognozė žada džiugius pokyčius asmeninėje erdvėje. Žinoma, tam prireiks pastangų ir ryžto, todėl daugeliui Zodiako ženklų šiandien gali tekti rimtai paplušėti.

REKLAMA

Avinas

Ši diena bus smagi, sėkminga, jeigu tik jums nereikia įtemptai dirbti nuobodaus darbo ir bendrauti su griežtais žmonėmis. Džiugins kūryba, flirtai, vaikai.

Tauras

Pravartu reklamuoti, populiarinti savo veiklą, paslaugas. Drąsiai galite kibti ne tik į rimtos kompetencijos reikalaujančius darbus darbovietėje, bet ir kandidatuoti į geresnes pareigas.

Dvyniai

Diena gali pateikti šiokių tokių iššūkių. Veltui mėginsite pakeisti kitus arba priversti juos tenkinti jūsų poreikius. Vis dėlto diena galėtų būti žymiai malonesnė ir sėkmingesnė, jei sugebėsite kolegiškai elgtis, bendradarbiauti.

Vėžys

Svarbios bus verslo, finansų problemos. Gali būti, kad teks aiškintis ir dalykinius, ir intymius santykius. Dėl norimos sėkmės teks keisti bei koreguoti savo planus, požiūrį, eiti į kompromisus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jeigu laukiate siuntos iš užsienio arba patys kažkam perkate prekes ir siunčiate, galimi tam tikri trikdžiai. Galbūt išvyksite į varžybas ar svarbų susitikimą.

REKLAMA

Mergelė

Norite ar nenorite, šiandien teks būti aktyviems ir darbštiems. Jeigu nevilkinsite svarbaus darbo, tuomet vakare jau galėsite pasimėgauti meilės romantika, kūrybine raiška ir kt.

Svarstyklės

Regis, nemažai bendrausite. Numatomi net tik draugiški, bet ir svarbūs oficialūs susitikimai. Lengviau nei kiti šiandien valdysite savo nuotaikas ir mokėsite prisitaikyti. Tai išeis į naudą.

Skorpionas

Gana rami diena. Bus daug planuojama, galvojama apie perspektyvas. Reikėtų vengti šurmulio, kompanijų. Daugiau laiko skirkite poilsiui, atsipalaidavimui.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šiandien būsite aktyvūs, žvalūs. Tikriausiai rūpinsitės artimais ryšiais ir spręsite senas problemas. Galbūt sulauksite pasiūlymų dėl bendradarbiavimo. Juos verta apsvarstyti.

Ožiaragis

Iš verslo, kūrybinės veiklos galimos pajamos. Galbūt kažką labai nudžiuginsite savo dovana ar siurprizu. Tačiau įtampą kels kontaktai su pagyvenusiais žmonėmis, darbdaviu bei reikliais klientais.

Vandenis

Diena pasižymės intensyviais kontaktais su artimos aplinkos žmonėmis, informacijos gausa. Tikėtini sėkmingi komerciniai ir mokslo reikalai. Tikriausiai rasite būdų, kaip spręsti aktualiausias problemas.

Žuvys

Šiandien noriai tvarkysite su šeima, buitimi susijusius reikalus. Deja, gali nekaip sektis oficialūs susitikimai ir reikalai. Labai išsunks darbas, mokslas.

Šaltinis: www.vytautus.com 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų