REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugpjūčio 24 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Būsite emocionalūs, jausmingi. Teks daug bendrauti, o gal netgi dirbti iš anksto nenumatytus darbus. Vis dėlto labiau nei darbai jus domins pramogos, renginiai. Jums gali pavykti atskleisti kūrybiškąją ir romantiškąją savo asmenybės pusę.

Tauras Regis, jausitės gana komfortiškai ir be įtampos tvarkysite numatytus reikalus. Turbūt neapvils šiandieniai darbo ar kitokių pastangų rezultatai.

Dvyniai Aplink jus tvyros draugiška atmosfera, norėsis bendrauti, flirtuoti, dalintis mintimis ir viltimis. Mokėsite įkalbėti kitus žmones, kad palaikytų jūsų sumanymus. Galite leistis į netolimą kelionę.

Vėžys Diena bus gana rami. Daug dėmesio skirsite vidiniam pasauliui, šeimai. Kartu su artimais žmonėmis galite aptarti bendrus reikalus, o gal studijų, kelionių ar kitus svarbius ateities planus. Tai neliks tuščiomis kalbomis.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Regis, visus reikalus pavyks atlikti greitai ir sėkmingai. Ypač seksis kūrybinė, aktorinė, pedagoginė veikla. Apskritai norėsis nuotykių, romantikos, pramogų. Lengvai sužavėsite patinkantį asmenį.

REKLAMA

Mergelė Skubėsite užbaigti tuos reikalus, kurie trukdo užsiimti malonesne veikla. Tikėtini susitikimai su gerbėjais, bendraminčiais, publika. Vyksite į renginį arba intensyviai jam ruošitės.

Svarstyklės Diena bus turininga ir produktyvi, jeigu tikslų siekti padeda patikimi žmones. Tam tikra prasme juos patikrinsite. Jaudinamų įspūdžių galite tikėtis, jei išsiruošite į pasimatymą.

Skorpionas Galimos kalbos apie investicijas, verslo projektus. Neatsisakykite viliojamų pasiūlymų, net jei tai šiek tiek kainuos. Tačiau viską planuokite racionaliai. Galite patirti intriguojamą gundymą, slaptą nuotykį.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Regis, jums labai rūpės artimųjų poreikiai, jų akiratis, turiningas laisvalaikis, išsilavinimas, užsienio kalbų įgūdžiai. Daugiausia apie tai galvosite, nors kartu teks įtemptai darbuotis.

Ožiaragis Lengvai rasite bendrą kalbą su jaunesniais už save pašnekovais bei mačiusiais pasaulio. Deja, tikėtini kontaktai ir su sunkaus būdo konservatyviais veikėjais, iš kurių gerų žodžių turbūt nesulauksite.

Vandenis Visą dieną aktyviai bendrausite. Tikėtini įdomūs ir naudingi susitikimai, intriguojami pasiūlymai iš pažįstamo asmens, draugo. Atsiras naujų troškimų bei vilčių. Galbūt suplanuosite gyvenimo permainą.

Žuvys Visą dieną būsite užsisvajoję, išsiblaškę. Reikalai judės lėtai, tačiau nuojauta kuždės, kad bręsta nauji sprendimai. Galimas meninis įkvėpimas, intuicijos proveržiai.

Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų