REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalio horskopas zodiako ženklams gali būti išskirtinis – sulauksite ne tik pripažinimo, bet ir sėkmės meilės reikaluose. Nepaisant to, kai kam gali tekti dar kartą rimtai apsvarstyti savo gyvenimo principus, kad vėliau netektų nusivilti.

Savaitgalio horskopas zodiako ženklams gali būti išskirtinis – sulauksite ne tik pripažinimo, bet ir sėkmės meilės reikaluose. Nepaisant to, kai kam gali tekti dar kartą rimtai apsvarstyti savo gyvenimo principus, kad vėliau netektų nusivilti.

REKLAMA

Avinas

Galite pakliūti į įtakingą draugiją ir padaryti jai deramą įspūdį. Derėtų pasidomėti artimų žmonių problemomis. Gali būti, kad kažkam reikia jūsų pagalbos, meilės, užuojautos.

Tauras

Pasijusite esą žavūs ir protingi. Smagiai praleisti laiką jums padės draugai, gerbėjai. Galite tikėtis supratimo, populiarumo, o gal net jaudinančio meilės nuotykio.

Dvyniai

Regis, jus užplūs vienatvės jausmas, intymumo ilgesys, poetiškas, lyriškas arba filosofiškas nusiteikimas. Galite kantriai laukti mielo jums žmogaus skambučio ar laiško. Patys iniciatyvos beveik nerodysite.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Lydės gera nuotaika ir sėkmė smulkiuose darbuose bei laisvalaikio užsiėmimuose. Regis, būsite tokie neabejingi kitiems, kad kiekvieno pašnekovo rūpestis ar asmeninė problema taps ir jūsų rūpesčiu.

REKLAMA

Liūtas

Labai tikėtina, kad pasipildys jūsų piniginė ar banko sąskaita. Turbūt pagaliau pasijusite įvertinti. Jeigu ne pinigais, tai išreikšta pagarba, naudingu pasiūlymu. Arba tiesiog vykusiai investuosite pinigus, įsigysite norimą pirkinį.

Mergelė

Jums reikėtų kuo daugiau būti gryname ore, vaikščioti ar važinėtis dviračiu. Aplankykite gerą draugą, giminaitį. Seksis sklandžiai perteikti savo mintis. Galite sužinoti naujieną apie pažįstamą asmenį. Džiugins meilės apraiškos.

Svarstyklės

Regis, būsite patenkinti atlikto darbo rezultatais. Tikėtina, kad gerą kokybę įvertins ir užsakovai, klientai, ir tai atneš naudos. Vakaras gali būti romantiškas ar šiaip smagus.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Tikriausiai maloniai leisite laiką su artimaisiais, vaikais. Turėtumėte patirti žavių akimirkų. Galimi reikalai, susiję su pramogų verslu, šou renginio ar pobūvio organizavimu. Galite gauti gerų žinių iš užsienyje esančio asmens.

Šaulys

Mielai tvarkysite savo aplinką ir užsiimsite asmenine higiena, sveikatos profilaktika. Jeigu pradėsite aktyviau mankštintis, laikytis sveikos mitybos principų, tobulinti įvaizdį, tai rezultatų ilgai laukti nereikės.

Ožiaragis

Asmeniniai santykiai nedžiugins tik tuo atveju, jeigu nesugebėsite priimti kito žmogaus tokio, koks jis yra. Jūsų valioje labiau suartėti, įžiebti meilę, aistrą.

Vandenis

Nesiekite pakeisti nusistovėjusios tvarkos ar kieno nors pažiūrų. Nebent tai taikytumėte asmeniškai sau. Gali atsirasti reikalų, susijusių su skolomis, svetimais pinigais, pamestais ar atrastais daiktais, dokumentais.

Žuvys

Gali atsirasti naujų tobulėjimo galimybių. Galbūt kažkoks užsiėmimas, pasiūlymas padės jums plėsti akiratį, atvers kelią į dar jums nežinomą sferą. Bet kuriuo atveju, ramybės neduos su ateitimi susiję klausimai.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų