REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Astrologija (pixabay.com nuotr.)

Įtempta diena, kuri reikalaus didelės kantrybės. Pasistenkite nusiraminti ir nepulti į kraštutinumus. Svarbiausia valdyti savo mintis, o visa kita susitvarkys savaime.

12

Įtempta diena, kuri reikalaus didelės kantrybės. Pasistenkite nusiraminti ir nepulti į kraštutinumus. Svarbiausia valdyti savo mintis, o visa kita susitvarkys savaime.

REKLAMA

Avinas

Pasisaugokite apgaulių finansų, nuosavybės reikaluose. Kai kurios jūsų iliuzijos gali būti nepagrįstos, tad stenkitės žvelgti tikrovei į akis. Nepirkite brangių daiktų be garantijos ir tokių, kurių vertė abejotina.

Tauras

Galima žinia iš oficialios institucijos arba užsienio. Galbūt teks tartis dėl dalykinių pokalbių, interviu. Į keblią situaciją gali pakliūti jums gerai pažįstamas asmuo arba jūs patys dėl savo aštraus liežuvio ar netinkamo elgesio kelyje.

Dvyniai

Stenkitės darbe nepadaryti klaidų, nesusikompromituoti. Visų pirma, derėtų nesivadovauti ambicijomis. Jos trukdys objektyviai mąstyti, galimi apmaudūs nesusipratimai, o dėl jų - nauji priešai.

Vėžys

Šiandien jums bus būdingas didelis atsakomybės, kolektyviškumo jausmas. Sugebėsite neblogai organizuoti, administruoti. Tik pasistenkite neįsivelti į pavojingą avantiūrą ir neįvelti į ją kitų žmonių, ypač vaikų.

Liūtas

Šiandienos aktualijos veikiausiai bus tokios, kad nieko pakeisti negalėsite. Gali kilti noras pasislėpti nuo visų sunkumų ir pareigų. Deja, ši pozicija nepadės jums tapti nematomais ar išvengti atsakomybės.

Mergelė

Tikriausiai patirsite ir džiaugsmo, ir kartėlio. Gali iškilti sunkumų, atsirasti nenumatytų trikdžių. Netikėti neigiamų emocijų proveržiai niekam nepatiks, tad susiimkite ir elkitės, kaip pridera save ir kitus gerbiančiam asmeniui.

Svarstyklės

Kitiems žmonėms jūsų planai gali būti nepriimtini arba atrodys nerealūs. Pirmame plane atsidurs turtiniai interesai, paveldėjimo, draudimo reikalai. Jeigu stengsitės ką nors apgauti, visų pirma, apsigausite patys.

Skorpionas

Gali nustebinti netikėtai gauta žinia, pažadas arba naujienos, susijusios su artimais žmonėmis, giminaičiais. Jus gali pagirti viršininkas ar kolega, su kuriuo santykiai buvo įtempti. Neskubėkite daryti išvadų, neprisikurkite iliuzijų.

Šaulys

Vargins profesiniai ir asmeniniai rūpesčiai. Galbūt jūsų nepalaikys kolegos, artimieji. Nesielkite kaprizingai, įžūliai, nes tuo tikrai nieko nelaimėsite.

Ožiaragis

Tikriausiai bendrausite su žmonėmis, kuriems būdingi ekstravagantiški polinkiai. Įmanomi intriguojami pasiūlymai. Nėra būtinumo tuoj pat jų priimti, tačiau derėtų apsvarstyti, nes kai kurie gali būti verti dėmesio.

Vandenis

Dienotvarkę gali trikdyti techninės kliūtys ir sveikatos problemos. Konkrečiam darbui išnaudokite tą laiką, kai pavyks ramiai susikoncentruoti. Jeigu pajutote, kad per daug nervinatės, imate klysti, pailsėkite, pabendraukite.

Žuvys

Diena bus audringa emocine, jausmine prasme. Verčiau nesiaiškinkite jokių santykių, nekelkite teisminių bylų ir nemeskite iššūkio priešiškai nusiteikusiems oponentams, konkurentams. Dėl valdingumo, kaprizų galima kai ką prarasti.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų