REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Mane visada žavėjo numerologija ir apskritai skaičiai, ir šis susižavėjimas mano gyvenime užima svarbią vietą.“ – rašo Stevenas Aitchinsonas stevenaitchison.co.uk.

„Mane visada žavėjo numerologija ir apskritai skaičiai, ir šis susižavėjimas mano gyvenime užima svarbią vietą.“ – rašo Stevenas Aitchinsonas stevenaitchison.co.uk.

REKLAMA

„Tikiu, kad skaičiai – tai raktas į daugelį gyvenimo paslapčių ir būtent to matematikai ieško, aiškindamiesi „visa ko teoriją“.

Mūsų dienos prasideda ir baigiasi skaičiais. Kiekviena mūsų gyvenimo minutė sukasi aplink skaičius – juose glūdi potencialas keisti mūsų gyvenimus.

Skaičių prasmė slypi taip giliai, kad net ir truputį į juos pasižiūrėję galime savo gyvenimus pakeisti į gerą. Pradėjus dirbti su skaičių reikšmėmis atsiveria tikroji mūsų gyvenimus veikianti ir supanti tiesa.

Pirmą kartą susidomėjau numerologija, kai man buvo 11, ir atradau, kad mano gyvenimo kelio skaičius yra 11 – tai didysis skaičius, turintis dvasinę reikšmę, todėl labai entuziastingai svajojau, kad mano likimas yra dvasinis kelias ir man lemta padėti kitiems jų dvasiniame kelyje.

REKLAMA
REKLAMA

Taigi, štai numerologijos horoskopas, kuris padės jums atrasti savo gyvenimo kelio skaičių numerologijos pagalba ir išsiaiškinti, ką jis reiškia:

Taigi, viskas prasideda nuo tavo gimimo datos. Pavyzdžiui 1989.03.20.

 

Sudėkite gimimo dienos ir mėnesio skaičius: 0+3+2+0=5.

Sudėkite gimimo metų skaičius: 1+9+8+9=27.

Sudėkite abu prieš tai gautus skaičius: 5+27=32.

 

TAVO PIRMAS SKAIČIUS YRA 34.

Sudėkite abu pirminio skaičiaus skaitmenis: 3+2=6.

SKAIČIUS 1

Gyvenimo kelio skaičius 1 reiškia, kad jūsų troškimai – labai individualūs, esate nepriklausomi ir jums reikia asmeninių pasiekimų. Šio gyvenimo kelio tikslas yra tapti nepriklausomais.

REKLAMA

Tai – dvikryptis mokymosi procesas. Pirmiausia jums reikia išmokti tvirtai stovėti ant kojų savarankiškai ir išmokti nepriklausyti nuo kitų. Kai būsite iš tiesų laisvi ir nepriklausomi, turėsite mokytis būti lyderiais.

Daugelis mūsų generolų, stambių įmonių vadovų ir politikos lyderių – moterys ir vyrai, kurių gyvenimo kelio skaičius yra 1. Vienetukai visada turi puikaus lyderio potencialą, bet kaip sekėjui jums gali ir nepasisekti.

Daugelis vienetų didžiąją gyvenimo dalį praleidžia stengdamiesi atsikratyti savo priklausomosios pusės. Kai tai pagaliau pavyksta, gali būti likę mažai laiko džiaugtis nepriklausomybės teikiamais laimėjimais. Skaičių 1 turintis žmogus turi nugalėti aplinką, kurioje labai lengva tapti priklausomu ir sunku būti nepriklausomu.

REKLAMA
REKLAMA

Teigiamos savybės: Gerąsias vieneto savybes turintis žmogus yra kupinas kūrybinio įkvėpimo, o entuziazmo ir „draivo“ jam užtenka dideliems pasiekimams.

Jūsų entuziazmas ir potencialas veikti kyla tiesiai iš didžiulės jumyse slypinčios jėgos. Tai tiek išorinės, tiek vidinės jėgos. Šias jėgas lydi pasiryžimas ir sugebėjimas vadovauti.

Esate lyderiai iš prigimties ir turite gabumų imtis vadovauti bet kokioje situacijoje. Esate labai originalūs ir apdovanoti įvairiais atradėjo ir inovatoriaus talentais.

Kad ir kokį darbą bepasirinktumėte, jums nepavyks paslėpti savo nepriklausomos prigimties. Jūsų asmeniniai poreikiai ir troškimai yra labai stiprūs ir gerai žinote, kad visada reikia laikytis savo įsitikinimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Esate ambicingi ir suprantate, kad jei norite, kad jums pasisektų, arba turite išmokti, arba jau mokate būti agresyvūs. Nors dėl socialinių priežasčių šį faktą slepiate, esate labai susikoncentravę į save ir reikalaujate, kad bet kokiomis aplinkybėmis viskas vyktų pagal jus.

Neigiamos savybės: Jei gyvenimo kelio skaičiaus 1 žmogus nėra iki galo išsivystęs ir reiškia savo neigiamą pusę, jo ar jos elgesys gali pasirodyti labiau priklausomas, nei nepriklausomas. Jei reiškiate neigiamas skaičiaus 1 savybes, greičiausiai būsite labai nepatenkinti savo padėtimi ir norėsite, kad jums patiems savęs pakaktų.

Tai laikoma silpnąja ar priklausomąja neigiamo gyvenimo kelio 1 puse. Jei ji pasireiškia stipriai, vieneto energija gali pasidaryti labai egocentriška, savanaudiška ir egoistiška. Toks žmogus išsiskiria perdėtu pasitikėjimu savimi ir nekantrumu.

REKLAMA

SKAIČIUS 2

Daugeliu atžvilgių esate įpročio ir rutinos žmogus – mėgstate, kad jūsų kelias ir kasdienybė būtų įprasti ir gerai pažįstami. Esate kolekcionierius iš prigimties, retai atsikratote ko nors, kas gali turėti bent kokią vertę.

Teigiamos dvejeto savybės – tokie žmonės yra labai jautrūs ir dažnai pasižymi išskirtiniu sugebėjimu išlaikyti pusiausvyrą ir būti teisingi. Bet kokioje situacijoje aiškiai matote visą skirtingų požiūrio taškų spektrą, todėl jūsų dažnai prašoma tarpininkauti. Šiame vaidmenyje galite išspręsti nesutarimus visiškai nešališkai. Jums nuoširdžiai rūpi kiti žmonės – visuomet apie kitus galvojate gera ir visiems linkite tik gero.

REKLAMA

Teigiamos savybės: Esate visiškai nuoširdūs ir atviri savo mintimis, žodžiais ir darbais. Jums labai sekasi visuose grupiniuose užsiėmimuose, kuriuose galite efektyviai išnaudoti savo sugebėjimus dirbti su žmonėmis ir padėti jiems sutarti. Jūsų elgesys su kitais visuomet pasižymi geromis manieromis ir taktiškumu ir tikrai nesate tas, kuris imsis vadovauti grupei žmonių ar situacijai. Jums geriausiai sekasi rasti kompromisus ir palaikyti darną savo aplinkoje, kurioje, regis, netrūksta ginčų ir pykčių.

Neigiamos savybės: Neigiama skaičiaus 2 pusė iš tiesų nelabai kelia problemų. Didžiausia kliūtis, kurią jums reikės įveikti – tai jūsų pasyvumas bei apatijos ir letargo būsena. Neigiama skaičiaus 2 pusė gali būti labai pesimistiška ir labai mažai pasiekti gyvenime. Nereikia nė sakyti, kad skaičius 2 nėra skirtas verslo pasauliui ir net pozityvesnė asmenybė su gyvenimo kelio skaičiumi 2 gali rinktis ramesnę ir mažiau konkurencingą aplinką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

SKAIČIUS 3

Gyvenimo kelio skaičius 3 yra tas, kuris pabrėžia ekspresyvumą, bendravimą ir kūrybingumą – jam ar jai tai didžiosios gyvenimo pamokos. Būtent tarp trejetukų sutinkame pasaulio linksmintojus, ryškius, burbuliuojančius ir nenustygstančius vietoje žmones, kurie į viską žiūri labai optimistiškai.

Tikrai apdovanoti trejetukai išsiskiria ypatingais kūrybiniais sugebėjimais, paprastai žodžių, rašymo, kalbėjimo, vaidybos mene ar panašiuose dalykuose. Paprastai gyvenimo kelio skaičius 3 suteikia išskirtinius meninius talentus. Tai gali būti piešimas, interjero dizainas, eksterjero dizainas, amatai, rašymas, muzika, bet labiausiai – scenos menai. Esate iš prigimties laimingi, įkvėpimo kupini žmonės, kurie nuolat siekia bendraminčių teikiamų stimulų. Jūsų energinga prigimtis gali jus nunešti labai toli, ypač jei sugebate susitelkti ties savo energija ir talentais.

REKLAMA

Teigiamos savybės: Šviesiojoje šio gyvenimo kelio pusėje – harmonija, grožis ir malonumai, kuriuos teikia savo kūrybinių talentų dalinimasis su pasauliu. Didžiausias šio gyvenimo kelio pasiekimas – rasti savo kūrybinės saviraiškos sugebėjimus.

Trejetuko savybės – šiluma ir draugiškumas, jie moka kalbėtis, yra bendraujantys ir atviri. Tačiau jie gal net per daug pozityviai žiūri į gyvenimą ir visuomet yra spinduliuojantys ir atviraširdžiai. Su gyvenime pasitaikančiais sunkumais tvarkotės efektyviai ir greitai juos įveikiate. Pasižymite geromis manieromis ir gerai suprantate kitų žmonių jausmus ir emocijas.

Kiekvieną dieną visuomet gyvenate iki galo, dažnai pernelyg nesirūpindami rytojumi. Jums nelabai sekasi tvarkytis su pinigais, nes paprastai apie juos tiesiog negalvojate. Kai pinigų turite – juos leidžiate, o jei pinigų neturite – tiesiog be jų apsieinate.

REKLAMA

Neigiamos savybės: Trejetuko neigiama pusė ta, kad jie taip mėgaujasi gyvenimo džiaugsmais, kad jų gyvenimas gali pasidaryti tuščias ir lengvabūdiškas. Galite išbarstyti savo sugebėjimus ir išreikšti nedaug prasmės. Trejetai kartais būna paslaptingi – be jokios aiškios priežasties jie gali staiga nusiminti ir pasislėpti. Trejetukams dažnai nesvetimas polinkis į eskapizmą ir jiems būna labai sunku apsistoti vienoje vietoje ar viename darbe. Saugokitės perdėto kritiškumo kitų atžvilgiu, nekantrumo, netolerantiškumo ir per didelio optimizmo.

SKAIČIUS 4

Gyvenimo kelio skaičiui 4 priklauso patys patikimiausi, praktiškiausi ir žemiškiausi žmonės – tai kertiniai visuomenės akmenys. Šio gyvenimo kelio tikslas – išmokti klausyti įsakymų ir užduotis atlikti su atsidavimu ir atkaklumu. Iš savęs visuomet reikalaujate tiek pat, kiek iš kitų, o kartais net daugiau. Pasižymite tokia stipria valia, kad kartais ji gali būti sumaišyta su užsispyrimu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jei jau apsisprendėte, eisite iki galo, per teisybę, neteisybę ir abejingumą. Turite tvirtus nusistatymus ir pasiryžimo gyventi taip, kaip manote, kad reikia gyventi. Jūsų atkaklumas siekiant tikslo ir sugebėjimas darbą padaryti iki galo balansuoja ant apsėdimo ribos.

Teigiamos savybės: Dėl savo įgimto sugebėjimo į viską žiūrėti paprastai ir praktiškai, esate puikūs organizatoriai ir planuotojai. Esate puikūs vadybininkai ir gerai jaučiate, kaip reikia daryti darbus. Esate ištikimi ir pasišventę, jūsų santuoka bus tiesiog nuostabi ir būsite patikimi verslo partneriai. Draugų galbūt turite nedaug, bet jie – labai artimi ir jūsų draugystės lieka visam gyvenimui. Skaičius 4 yra glaudžiai siejamas su žemės elementu, iš kurio jis semiasi stiprybės ir tikro realybės pajautimo. Esate vieni patikimiausių žmonių, kokių kam nors gali tekti sutikti. Ten, kur kantrybė ir atkaklumas yra nugalėtojų savybės, tikrai susilauksite didelės sėkmės.

REKLAMA

Neigiamos savybės: Neigiama skaičiaus 4 pusė – perdėtas dogmatiškumas, uždaras mąstymas ir represyvumas. Jums nepatinka paviršutiniški žmonės, o savo jausmams slėpti jums trūksta taktiškumo – jie visiems aiškūs, kaip dieną. Be to, ketvertukai turi blogą polinkį per daug užsisukti kasdienybės reikaluose ir dažnai nemato bendro vaizdo bei ne kasdien pasitaikančių didelių galimybių.

SKAIČIUS 5

Gyvenimo kelio skaičiaus 5 žmogus paprastai yra labai lankstus, mėgstantis nuotykius ir progresyvus. Jei jūsų gyvenimo kelyje – penketukas, esate vienas iš tų žmonių, kurie visuomet ieško atsakymų į visus gyvenimo keliamus klausimus. Norite, kad niekas jūsų nevaržytų, kadangi tai – laisvės ir nepriklausomybės ženklas.

REKLAMA

Nepakenčiate rutinos ir nuobodaus darbo ir jums nesiseka atlikti kasdienių užduočių, kurias reikia užbaigti laiku. Tačiau puikiai mokate bendrauti ir žinote, kaip motyvuoti aplinkinius, todėl galbūt esate linkę dirbti su mokymu susijusį darbą. Nuotykių troškimas dominuoja jūsų gyvenime.

Tai gali pasireikšti psichologine ar fizine išraiška, tačiau bet kuriuo atveju imate nekantrauti vos išgirdę apie galimybę leistis į neištyrinėtas teritorijas ir nepažįstamais naujais keliais. Esate linkę turėti daugelį skirtingų talentų, bet ir kentėti dėl aiškios krypties trūkumo, todėl jūsų ambicijoms trukdo šioks toks pasimetimas.

Teigiamos savybės: Penketuko asmenybės yra linksmos ir joms sekasi. Gyvenate šia diena ir dėl rytojaus nesijaudinate.

REKLAMA
REKLAMA

Jums svarbu laiką leisti su bendraminčiais ir vengti tų, kurie yra pernelyg rimti ir reiklūs. Jums taip pat svarbu susirasti darbą, kuriame gautumėte iššūkius keliančių užduočių ir neužstrigtumėte nuobodžių pareigų rutinoje.

Geriausiai jums sekasi dirbti su žmonėmis, tačiau svarbiausia, kad visuomet būtų laisvės jūsų saviraiškai. Turite įgimtą sugebėjimą pergalvoti sudėtingus dalykus ir greitai juos išanalizuoti, o tuomet greitai imtis ko nors kito.

Neigiamos savybės: Blogiausias būdas naudoti penketuko energiją – būti neatsakingiems namų ir darbo gyvenimo užduočių ir sprendimų atžvilgiu. Visiškas pasidavimas pojūčiams ir nuotykiams gali privesti prie pataikavimo sau ir visiško nesigaudymo aplinkinių jausmuose. Blogiausiais atvejais neigiami penketukai yra labai nepatikimi ir savanaudžiai.

SKAIČIUS 6

Gyvenimo kelio skaičius 6 reiškia, kad jūsų prigimtyje yra labai svarbus atsakomybės jausmas. Esate idealistai ir kad būtumėte laimingi, turite jaustis reikalingi.

Svarbiausias jūsų tikslas – patarti, pagelbėti ir palaikyti kitus. Šis gyvenimo kelias yra susijęs su lyderyste būnant pavyzdžiu ir su atsakomybės prisiėmimu, todėl jaučiatės privalantys prisiimti naštą ir visuomet būti pasirengę padėti kitiems.

Šešetuko gyvenimo kelias yra tas, kuris visuomet išlieka stiprus ir atjaučiantis, empatiškas ir geras kitiems, dosniai besidalinantis vidiniais ir materialiaisiais savo ištekliais. Išmintis, pusiausvyra ir supratingumas yra šio gyvenimo kelio kertiniai akmenys. Jūsų neeilinė išmintis ir sugebėjimas suprasti kitų žmonių problemas akivaizdus jau nuo vaikystės ir todėl greitai suaugate bei gyvenime prisiimate svarbius vaidmenis.

REKLAMA

Nors savo bendruomenėje šešetukas gali prisiimti milžinišką atsakomybę, jo ar jos gyvenimas sukasi aplink namus ir šeimą – šis skaičius yra labiausiai mylintis namus iš visų.

Teigiamos savybės: Daugelis šešetuko gyvenimo kelią turinčių žmonių yra pozityvūs žmonės, kurie mielai padaro daugiau, nei jiems priklauso ir visuomet yra ten, kur jų reikia. Esate labai žmogiški ir į gyvenimą žiūrite realistiškai, todėl suprantate, kad svarbiausia yra namai, šeima ir draugai.

Neigiamos savybės: Venkite polinkio prisiimti per daug atsakomybės ir tapti kitų vergu. Neigiama šio gyvenimo kelio pusė pasireiškia tuomet, kai yra perlenkiama lazda, imama švaistytis ir save laikyti didžiaisiais teisuoliais. Reikėtų susirūpinti dėl savo pažiūrų primetimo kitiems ir kišimosi į kitų gyvenimus. Natūraliai šešetukui tenkanti našta nėra lengva ir tik retais atvejais šešetukai jos atsisako. Atsisakę atsakomybės jausitės kalti ir sunerimę ir tai labai pakenks jūsų santykiams su kitais žmonėmis.

SKAIČIUS 7

Gyvenimo kelio skaičiaus 7 žmogus yra taiki ir prieraiši siela, iš prigimties santūri ir analizuojanti. Neįtikėtiną septynetuko stiprybę atspindi jo itin gilus mąstymas.

Esate intelektualai, mokslininkai ir tyrėjai, prielaidos nepriimate tol, kol neišnarstėte temos po gabalėlį ir nepriėjote savo savarankiškos išvados. Tai – labai dvasingas skaičius, kuris dažnai pasižymi dvasine išmintimi nuo labai jauno amžiaus.

REKLAMA

Teigiamos savybės: Esate labai kruopštūs ir darbus padarote iki galo, esate perfekcionistai, kurie tikisi, kad ir kiti atitiks labai aukštus jų standartus. Situacijas įvertinate labai greitai ir neįtikėtinai tiksliai. Nesate iš tų, kurie turi krūvas draugų, bet jei jau priimate kokį nors žmogų kaip draugą, jis lieka visam gyvenimui. Nesate labai komunikabilus žmogus, o jūsų santūrumas dažnai palaikomas abejingumu. Tai – netiesa, nesate abejingi, tiesiog slepiate savo nepasitikėjimą savimi. Tiesą sakant, jums patinka laiką leisti vieniems, toli nuo šiuolaikinio pasaulio triukšmo.

Neigiamos savybės: Negatyvus septynetuko energijos panaudojimo būdas yra stiprus pesimizmas, abejingumas, priekabumas ir slapukavimas. Septynetuko gyvenimo kelio žmogus kiekvienos dienos negyvena iki galo ir neįgauna pakankamai patirčių, su tokiu žmogumi sunku gyventi, dėl neigiamo jo nusistatymo jam labai trūksta dėmesingumo.

Neigiamas septynetukas yra tikras išlepintas savanaudis. Jei turite kokių nors neigiamų savybių, jų labai sunku atsikratyti, nes jaučiate, kad pasaulis jums labai daug skolingas ir kad su jumis elgiamasi neteisingai. Laimei, neigiamas septynetukas nėra tipiškas septynetukas, bent jau visai pozityvių septyneto bruožų neturinčiųjų pasitaiko labai mažai. Šis skaičius yra tas, kuris dažnai kyla aukštai ir krenta žemai. Jausmų pastovumas jums gali būti nepasiekiamas.

REKLAMA

SKAIČIUS 8

Gyvenimo kelio skaičius 8 susitelkia ties materialaus pasaulio teikiamais džiaugsmais. Aštuonetuko gyvenimo kelias kuria galingus, savimi pasitikinčius ir ekonomiškai sėkmingus žmones. Esate linkę būti nepriklausomi, stiprūs ir konkurencingi.

Jūsų kasdienybė – praktiniai, žemiški reikalai, o svajonėms ir vizijoms turite labai mažai laiko. Norite išnaudoti savo ambicijas, savo organizacinius sugebėjimus ir savo gebėjimą veiksmingai susikurti sau reikiamą nišą. Daugelis jūsų rūpesčių yra susiję su pinigais ir su mokymusi valdyti jėgas, kurias įgaunate jų turėdami. Šis gyvenimo kelias turbūt yra tas, kuris labiausiai rūpinasi ir labiausiai trokšta statuso, kuris turi lydėti finansinę sėkmę.

Teigiamos savybės: Jei esate pozityvus aštuonetukas, turite nuostabų potencialą kurti daug apimančias schemas ir naujas idėjas bei turite reikiamo užsispyrimo ir nepriklausomybės jas išpildyti. Trumpai tariant, esate gerai pasiruošę konkuruoti verslo pasaulyje ar kitose konkurencingose srityse.

Žinote, kaip gerai valdyti save ir savo aplinką. Esate praktiški žmonės ir nepalenkiamai siekiate savo pagrindinių tikslų, jums netrūksta drąsos laikytis savo įsitikinimų, kai reikia imtis veiksmų ir žengti į priekį.

Neigiamos savybės: Neigiamas aštuonetas gali būti diktatoriškas ir dažnai žlugdo aplinkinių entuziazmą ir niekina jų pastangas. Neretai jų pačių asmenybės jėga nustelbia artimųjų jausmus. Materialiniai pasiekimai ir laimėjimai dažnai jiems tampa patys svarbiausi, o šeima, namai ir šventa ramybė jiems lieka antroje vietoje. Pasišventimas sėkmei gali tapti manija.

REKLAMA

Neigiamas aštuonetukas dažnai užgniaužia savo emocijas ir jausmus, o dėl to lieka izoliuotas ir vienišas. Aštuonetuko gyvenimo kelią turintiems žmonėms reikėtų stengtis neniekinti kitų nuomonių.

SKAIČIUS 9

Gyvenimo kelio skaičiaus 9 raktinės savybės – atjauta, dosnumas ir labai humanitariškas požiūris į gyvenimą. Paprastai šis skaičius kuria labai patikimus ir garbingus žmones.

Esate linkę į jautrumą, kadangi į pasaulį žvelgiate labai jausmingai ir užjaučiančiai. Devynetukas yra didžiausias iš vienskaitmenių skaičių, todėl jo pozicija yra aukščiau ir jam tenka tam tikra atsakomybė. Devynetuko gyvenimo kelio tikslas yra filosofinio pobūdžio. Teisėjai, gydytojai ir mokytojai dažnai turi daug devyneto energijos.

Teigiamos savybės: Materialūs turtai jums nėra labai svarbūs, nors dažnai devyneto gyvenimo kelias susiklosto taip, kad jie gauna reikšmingą materialinį atlygį. Neretai devyneto gyvenimo kelyje prireikia nesavanaudiško požiūrio ir materialinių gėrybių atsisakymo dėl visų gerovės.

Net ir vidutinio stiprumo devynetai turi didele atjauta pasižyminčių polinkių. Jie labai nori padėti kitiems, ypač tiems, kuriems nesiseka ir kurie neturi privilegijų. Dažnai nutinka taip, kad kiti jumis naudojasi ir jus nuvilia, kadangi dosnumu naudojamasi piktybiškai. Devynetukai gerai supranta gyvenimą ir tai pasireiškia jų meniniais ir literatūriniais sugebėjimais. Turite įgimtą talentą greitai susidraugauti, nes žmones traukia jūsų magnetiška, atvira asmenybė.

REKLAMA

Neigiamos savybės: Kaip ir kiti gyvenimo kelio skaičiai, taip pat ir devynetas turi savo neigiamą pusę, o kadangi tikrai teigiama devyneto prigimtis reikalauja labai daug, nemažai žmonių įkrentą į šią kategoriją.

Neretai pasitaiko, kad devynetukai kovoja su jiems skirto gyvenimo tikslo realybe ir iššūkiais, nes nesavanaudiškai gyventi yra sunku. Jums sunku patikėti, kad dosnumas ir gyvenimas be asmeninių ambicijų gali būti tenkinantis. Turite suprasti ir priimti, kad atstumdami natūralius humanitarinius savo polinkius ilgam laikui daug pasitenkinimo ir laimės negausite.

Didieji skaičiai

SKAIČIUS 11

Gyvenimo kelio skaičiaus 11 pagrindinis dėmesys yra sutelktas į apšvietą. Šis skaičius yra siejamas su dvasiniu sąmoningumu. Kadangi tai – vienas iš didžiųjų skaičių, 11 teikia supratimą ir žinias, kurios kitiems nepasiekiamos. Šiam gyvenimo keliui priklausančių žmonių požiūris į gyvenimą yra kiek ekstremalus: jie pasižymi išskirtine intuicija, priklauso avangardui, yra idealistai, vizionieriai ir domisi kultūra. Dėl šių kraštutinumų jie yra įdomūs ar net neeiliniai žmonės, kurie visuomenei gali duoti labai daug.

Teigiamos savybės: Gyvenimo kelio skaičiaus 11 žmonės yra gilaus mąstymo ir labai domisi gyvenimo paslaptimis bei labiausiai intriguojančiais faktais. Mąstote labai kūrybiškai, o plačios jūsų pažiūros leidžia jums gyvenime pasiekti sėkmę visuose darbuose. Tačiau geriausiai visuomenei pasitarnausite tose srityse, kuriose prireiks jūsų patariamųjų ir vadovavimo gebėjimų. Didelė dalis jūsų idealizmo yra orientuota į žmones ir labai humanitariškos prigimties. Iš savęs ir iš aplinkinių tikitės labai daug.

REKLAMA

Neigiamos savybės: Šis gyvenimo kelio skaičius dažnai gyvena tarp kardinalių nuotaikos svyravimų nuo pakylėjimo iki depresijos. Gali būti, kad jums bus sunku priimti sprendimus ir suimti savo gyvenimą į rankas. 11 turi polinkį slėpti savo nerimą ir nepasitenkinimą pasiekimų ir asmeninio progreso gyvenime dėlei.

Jūsų grandioziniai planai dažnai yra logiški, bet kartais nuo jų atitolstate ir būnate nepraktiški. Kartais jums pritrūksta bendros nuovokos ir dažnai nesugebate atskirti fantazijų nuo realybės. Šiuo atžvilgiu esate labiau svajotojas, nei darbininkas. Kai tikslą pasiekiate, jūsų idėjos visada atrodo įkvėptos aukštumų. Gal ir nesate lyderiai, bet tikrai esate vizionieriai ir labai talentingi žmonės.

SKAIČIUS 22

Gyvenimo kelio skaičius 22 yra aukštesnis iš dviejų didžiųjų skaičių ir galingiausias iš visų gyvenimo kelio skaičių. Todėl tai taip pat yra tas skaičius, kuriam prilygti ir kurį išpildyti yra labai sunku. Skaičius 22 yra apdovanotas daugeliu iš vidaus kylančių galių, todėl gyvenime gali pasiekti didelių aukštumų.

Tikrai pozityvus gyvenimo kelio skaičius 22 turi reikiamą išsilavinimą ir yra didysis visuomenės kūrėjas. Jūsų idealistiška prigimtis yra pagrįsta praktiniais sugebėjimais, todėl sugebate kurti grandiozinius, daug apimančius planus ir iki galo juos išpildyti. Jei turite noro ir pasiryžtate ką nors veikti, jūsų laukia milžiniška sėkmė, prestižas ir šlovė.

REKLAMA

Žinoma, ne visi šį gyvenimo kelio skaičių turintys žmonės tampa įžymiais, bet greičiausiai labai anksti gyvenime supratote, kad galite pasiekti labai daug įdėdami palyginti mažai pastangų.

Teigiamos savybės: Daugiau nei vienas gyvenimo kelio skaičius pasižymi dvasiniu sąmoningumu, tačiau 22 iš jų išsiskiria, nes ne tik supranta labai daug, bet taip pat sugeba savo žinias pritaikyti praktiškai. Turite aiškų gyvenimo tikslą ir į savo užduotis bei įsipareigojimus žiūrite atkakliai ir kontroliuodami emocijas.

Neigiamos savybės: Visai neigiamų 22 pasitaiko labai retai. Kai taip nutinka, jų galios būna panašios į teigiamą skaičių 22, bet jų motyvacija yra neigiama ir jie būna labai diktatoriški, nejautrūs ir valdingi.

Daugelis skaičiui 22 priklausančių žmonių priskiriami vidutinei kategorijai ir savo pasirinktose srityse vis dėlto sugeba pasiekti didelių aukštumų. Jų sugebėjimas valdyti emocijas jiems labai padeda verslo pasaulyje. Šis gyvenimo kelias yra labai galingas, tiek savo teikiamomis materialinėmis gėrybėmis, tiek gerove, kurią teikia žmonijai.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų