REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Pasaulis stebėjo super Mėnulį ir Mėnulio užtemimą (nuotr. Vida Press)
12

Avinas

REKLAMA

Profesijos srityje didesnė įtampa nenusimato, tad galėsite daugiau laiko skirti draugams ar pomėgiams. Jus gali aplankyti giminaitis ar pažįstamas, turintis įdomų pasiūlymą. Regis, pavyks susiorganizuoti kai ką malonaus, paganyti akis.

Tauras

Tikriausiai būsite panirę į savo emocijų, jausmų, minčių pasaulį. Gali kilti įvairių fantazijų, kurios galbūt vėliau pakeis jūsų įprastą gyvenimo ritmą. Prieš ko nors imdamiesi, pagalvokite apie padarinius ir ar tikrai to norite.

Dvyniai

Šiandien jums netrūks pasitikėjimo savo jėgomis, patrauklumu ir aplinkinių geranoriškumu, nors ir būsite jautresni, sentimentalesni nei paprastai. Daug nuveiksite, jeigu nesiblaškysite. Regis, kažkur būsite kviečiami, raginami pasireikšti.

Vėžys

Neblogas metas ieškoti naujų pajamų šaltinių, tartis, derėtis. Galite drąsiai imtis finansinių sumanymų ir naujų darbų, reformų. Panašu, kad atsiras galimybių pasipelnyti, pagerinti buities ar darbo sąlygas.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien jums tikriausiai seksis užsiimti protine veikla, organizuoti renginius. Jeigu užplūs kūrybinis ar intelektinis įkvėpimas, nelaukite, kol jis praeis, griebkite reikiamą įrankį ar rašymo priemonę ir dirbkite negailėdami jėgų.

REKLAMA

Mergelė

Nors jums norėsis ramybės, artimieji reikalaus daugiau dėmesio. Mokėkite juos išklausyti. Regis, ši diena žada malonų susitaikymą, jei kilo problemų asmeniniuose santykiuose. Pasistenkite ir nenusivilsite.

Svarstyklės

Galite daug nuveikti, energijos užteks viskam. Jeigu sukaupėte žinių, rasite kur jas pritaikyti, jei kūrybinės energijos: rezultatai gali apstulbinti O jei ne, tuomet maloniai leisite laisvą laiką su artimaisiais, vaikais, augintiniais.

Skorpionas

Šiandien galite atlikti nemažai darbų. Jeigu aktualu įsidarbinti ar daugiau užsidirbti, nesnauskite: jūsų pastangos nenueis veltui. O per darbo reikalus užsimezgęs flirtas leis pajusti malonų romantikos dvelksmą.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Diena bus aktyvi kontaktų prasme. Tikriausiai susitiksite su pažįstamu asmeniu, kurio patarimai padės išblaškyti nežinios debesis. Tačiau lengva įsigyti ne tik draugų, bet ir priešų, tad neperlenkite lazdos, mėgindami padaryti įspūdį.

Ožiaragis

Tikėtina, kad būsite linkę kritikuoti kitus, daug reikalauti. Nemanykite, kad visiems turi rūpėti jūsų problemos. Verčiau pakoreguokite savo planus, pagalvokite, kaip būtų galima daugiau užsidirbti ir sutaupyti.

Vandenis

Šiandieną kils idėjų, susijusių su karjera, finansiniu įsitvirtinimu, tolima kelione, studijomis. Tiktų ruošti publikacijas, gilintis į sudėtingą informaciją. Galbūt prisiminsite toli nuo jūsų esantį žmogų, gausite žinią iš jo.

Žuvys

Šiandien savo energiją nukreipkite svarbiems darbams nudirbti. Jums seksis demonstruoti profesinę kompetenciją, žinias, kūrybiškumą. Laukia reikšmingi susitikimai. Regis, pavyks pasisemti džiaugsmo iš įvairių kontaktų bei užsiėmimų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų