REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Šiandien būtų nenaudinga kelti į viešumą finansinius nesklandumus, skolinti(-s) arba mėginti gauti papildomų pajamų, nes viskas gali pakrypti jūsų nenaudai. Dėl viso pikto pasisaugokite vagių, aferistų.

Avinas Šiandien būtų nenaudinga kelti į viešumą finansinius nesklandumus, skolinti(-s) arba mėginti gauti papildomų pajamų, nes viskas gali pakrypti jūsų nenaudai. Dėl viso pikto pasisaugokite vagių, aferistų.

REKLAMA

Tauras Rūpės dalykiniai reikalai, galimi nelengvi pokalbiai. Teks ieškoti kompromiso, o tai nebus lengva. Jeigu sklandžiai susitarti nepavyks, galite pakliūti į aklavietę.

Dvyniai Šiandien bus sunku susikaupti, racionaliai mąstyti, todėl neverta imtis svarbių darbų. Solidžioje draugijoje jausitės nesmagiai. Šeimoje tikros šilumos bei paguodos šiandien taip pat neverta tikėtis.

Vėžys Būsite energingi, darbingi, sportiški, sieksite greitų rezultatų. Kaip paprastai būna, skubėjimas ir impulsyvumas gali pakenkti. Jei jums pavyks gauti atlyginimą, atgauti skolą, tai išlaikyti tų pinigų turbūt nepavyks.

Liūtas Nelengva diena. Jeigu nesiimsite atsargumo priemonių, galite neišvengti sveikatos pablogėjimo, emocinės krizės arba apmaudžių klaidų. Ims ryškėti senos spragos ir tai negatyviai veiks jūsų nervų sistemą.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Nervins konkurentų, oponentų triumfas arba kol kas dar tik jų nemalonūs išpuoliai. Tikėtinas kartų konfliktas, nesusikalbėjimas su kitokio amžiaus bei mąstymo žmonėmis.

REKLAMA

Svarstyklės Nerizikuokite nei savo santaupomis, nei bendrais verslo pinigais. Galite sulaukti priekabaus finansinės veiklos patikrinimo, sankcijų, pelnytų priekaištų.

Skorpionas Diena bus kupina emocinės įtampos. Liūdesį ir nuovargį labiau didins aplinkinių abejingumas, dalykinės problemos. Apsiribokite kasdieniniais darbais ir daugiau laiko skirkite savišvietai, mokymuisi.

Šaulys Dėl trikdžių darbe, versle tikriausiai bus mėginama suversti kaltę bei atsakomybę jums. Stenkitės nesiblaškyti ir nedaryti skubotų sprendimų.

Ožiaragis Nelengva diena, nes nusimato daug ginčų bei varginamų reikalų. Susikirs nuomonės ir interesai. Jums atrodys, kad žmonės, kurie jums labiausiai rūpi, nėra pakankamai draugiški ir patikimi. Gali šokiruoti bičiulio nebičiuliškas poelgis.

REKLAMA
REKLAMA

Vandenis Būsite gana nepraktiški, linkę į saviapgaules ir pesimizmą. Galbūt kažkas nepateisins jūsų slaptų vilčių arba pasirodys, kad jums reikia skubiai susirūpinti sveikata. Gali tekti atkentėti už senas klaidas, neatsargiai leptelėtas frazes.

Žuvys Šiandien galite tikėtis išskirtinio dėmesio, bet jis nebūtinai bus malonus. Galite įsivelti į nemalonų barnį, viešai pasakyti tai, ko nederėtų, susipainioti savo pažiūrose.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų