REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Namuose turite vištienos, bet nežinote, ką naujo iš jos pagaminti? Išbandykite šį lengvą ir greitą vištienos troškinį, kurį naujam gyvenimui prikels vos vienas prieskonis. 

Namuose turite vištienos, bet nežinote, ką naujo iš jos pagaminti? Išbandykite šį lengvą ir greitą vištienos troškinį, kurį naujam gyvenimui prikels vos vienas prieskonis. 

REKLAMA

Vištienos troškiniui reikės: grietinėlės, 3 šaukštai volčesterio padažo, kelios skiltelės česnako, keli šaukštai aliejaus, šaukštas sviesto, lauro lapelių, pipirų, sultiniui , muskato riešuto, druska, krapai, čiobreliai svogūnas, morka, 500 gr. blauzdelių.

Būtent muskato riešutas suteiks vištienai ypatingo poskonio, dėl kurio troškinio norėsis dar ir dar. 

Gaminimas: 

Į puodą su vandeniu dėti druskos, pipirų žirnelių, lauro lapą, vištieną, ir virti, kol pradės irti, kristi nuo kaulo. Nukaulinti.

Susmulkinti svogūną, morką.

Į keptuvę pilti aliejų, dėti sviestą, apkepti smulkintą svogūną, vėliau įmaišyti morką, spaustą česnaką, suberti vištieną, pagardinti prieskoniais, volčesterio padažu, ir maišant apkepti.

Supilti puodelį sultinio kuriame virė blauzdelės, troškinti iki 5 min. Padažą „uždažyti“ grietinėle.

Recepto šaltinis: http://www.skanusgyvenimas.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų