REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Drew (nuotr. Instagram)

Viskonsine, JAV gyvenanti sportišką kūną turinčio vyro žmona atvirai papasakojo apie internautus, bandančius sumenkinti jos savivertę ir kritikuojančius jos figūrą.

28

Viskonsine, JAV gyvenanti sportišką kūną turinčio vyro žmona atvirai papasakojo apie internautus, bandančius sumenkinti jos savivertę ir kritikuojančius jos figūrą.

REKLAMA

Apkūnia save vadinanti vestuvių fotografė Janne Kutcher asmeninėje „Instagram“ paskyroje pasidalino keliomis fotografijomis, kuriose ji įamžinta su savo vyru Drew.

Moteris atskleidė, jog nuo tada ji sulaukė itin daug jos kūną menkinančių žinučių. Viena jų, kurioje buvo rašoma, jog sunku patikėti, kad tokia moteris sugebėjo „pakabinti“ tokį gerai atrodantį vyrą, itin įstrigo Jenna atmintyje.

Ji ypač stipriai paveikė moteris pasitikėjimą savimi ir vėl privertė pradėti galvoti apie praeityje turėtas problemas bei neigiamai žiūrėti į savo figūrą. Tačiau Jenna, vietoje to, kad būtų sužlugdyta, nusprendė kilti į kovą su internautais.

REKLAMA
REKLAMA

Atsakydama į tokius pareiškimus, Janne trečiadienį pasidalino fotografija, kurioje ji nufotografuota su vyru vaikštanti paplūdimiu. Abiejų jų kūnus puošia maudymosi kostiumai.

REKLAMA

„Dalis nepasitikėjimo mano kūnu ir išvaizda kilo iš to, jog esu ištekėjusi už paties pono pilvo preso. Kodėl aš, apkūni mergina, turėčiau būti jo verta? Nesu plona, todėl nenusipelnau ir jo“, - rašė Jenna. „Šis vyras per 10 metų man padėjo pamilti kiekvieną mano kūno įdubimą, kilogramą ir spuogelį. Jis kasdien primena, kad esu graži. Tą jis daro net tada, kai mano išorė neatitinka mano vidaus. Taip, mano šlaunys liečiasi, turiu dideles rankas, o užpakaliukas turi daug įdubimų, tačiau mane mylėti galima ne tik dėl to. Aš pati pasirinkau vyrą, kuris sugebės susitvarkyti su visu šituo ir dar daugiau.“

REKLAMA
REKLAMA

Šis itin atviras moters įrašas sulaukė 40000 „patinka“ ir daugiau nei 2000 komentarų, kurių dauguma pritarė Jennai, palaikė ją. Įrašo autorė džiaugiasi sulaukusi tokių pozityvių reakcijų.

„Dieve, esi be galo graži. Jis turėtų džiaugtis, turėdamas tave šalia. Jo kūnas tobulas, tačiau esu įsitikinusi, jog jis supranta, koks nuostabus žmogus esi. Sėkmės judviem. Branginkite tai, ką turite“, - rašė vienas internautas.

„Kokia graži pora! Štai ką daro meilė. Judviejuose matau tik grožį“, - teigė kitas.

Neslepia net ir skaudžiausių išgyvenimų

Jenna ir anksčiau yra atvirai kalbėjusi apie save būtent socialiniuose tinkluose. Ji pasakojo, jog tam, kad siektų savo svajonės ir taptų profesionalia fotografe, ji metė gerai apmokamą darbą, su visais pasidalino apie patirtus du persileidimus ir problemas, bandant susilaukti vaikų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Visą gyvenimą sunkiai kovojau, kad pamilčiau savo kūną. Tai prasidėjo, kai ėmiau mokytis gimnastikos. Giliai manau, jog mes, moterys, baiminamės to, jog esame netobulos, mūsų kūnai – kitokie nei visų. Savo figūrą priimti tapo itin sunku po dviejų persileidimų“, - sakė moteris.

Jenna pridūrė, jog sunkios dienos ją itin dažnai aplanko tuomet, kai mintyse ji pradeda save tikinti nesanti pakankamai verta būti su savo vyru, kad jis nusipelno gražesnės.

Nors Drew prie moters pasitikėjimo savimi ir savęs priėmimo prisidėjo labai stipriai, to pasitikėjimo savimi labai dažnai ji turi ieškoti pati savyje.

„Jis man labai padeda. Jam aš esu graži net tada, kai dėviu senas sportines kelnes. Jis nuolat primena apie mano vertę ir grožį. Nepaisant to, pasitikėti savimi turiu ir pati. Negerai, kai pasikliauname tik kitų nuomonėmis, todėl, augant ir mano verslui, turėjau išmokti į pirmą vietą pastatyti save, kad tik po to galėčiau pasirūpinti kitais“, - sakė ji.

Moteris atskleidė, jog su vyru ji itin dažnai užsiima sportu ar kita aktyvia veikla. Pora atlieka įvairius fitneso, jogos pratimus, o tuomet, kai Jenna nori pasidalinti fotografijoms, tačiau nėra patenkinta tuo, kaip jose atrodo, Drew jai primena, kokia išties graži yra jo žmona.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų