REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Olimpinėse bobslėjaus varžybose išdalyti du aukso medalių komplektai. Kanados ir Vokietijos komandos užfiksavo vienodą bendrą visų keturių nusileidimų laiką.

Olimpinėse bobslėjaus varžybose išdalyti du aukso medalių komplektai. Kanados ir Vokietijos komandos užfiksavo vienodą bendrą visų keturių nusileidimų laiką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nesuprato, kodėl džiūgauja vokiečiai

Abiejų ekipų rezultatas – trys minutės, 16,86 sekundžių.

Kanadiečiai 31-erių Justinas Krippsas ir 28-erių Alexanderis Kopaczas leidosi paskutiniai.

„Kai kirtome liniją, pamaniau, kad laimėjome. Žiūriu ir nesuprantu – ko tie vokiečiai džiūgauja, – juokėsi Kanados komandos vairininkas J. Krippsas. – Esame labai laimingi ne tik už save, o ir už šiuos vyrukus.“

REKLAMA

A. Kopaczo įspūdžiais kitokie: „Kelias minutes galvojau, kad laimėjome. Mačiau, kaip džiaugėsi mano tėvai. Tada nuėjau į persirengimo kambarį ir supratau, kad lygiosios. Visi keturi buvome labai patenkinti.“

Alexanderis įgijęs architekto bei fiziko specialybes. Bobslėjininko teigimu, tai padeda varžybose.

„Praėjusį sezoną strigome, trūko greičio, bet nepasidavėme, dirbome toliau. Galiausiai viskas taip, kaip mums ir reikia. Pjongčange visos treniruotės buvo apylygės, lenktynės irgi. Tai neįtikėtina. Spaudėme nuo pradžios iki pabaigos“, – tikino J. Krippsas.

REKLAMA
REKLAMA

Kanadiečiai apie lygų rezultatą suprato iš ketvirto karto

Kai kanadiečiai lėkė trasa, vokiečiai laukė savo varžovų rezultato.

„Tai buvo beprotiška. Matydamas jų laiką, mąsčiau, kad arba rezultatas bus lygus, arba mums atiteks sidabras. Kai pamatėme, kad laikai identiški, apėmė fantastiškas jausmas“, – džiaugėsi 27-erių vairininkas Francesco Friedrichas.

Jo teigimu, tai ne pirmasis kartas karjeroje, kai jis dalijasi medalius su kitais. Po sykį tai įvyko dvejetų ir ketvertų varžybose.

„Žiūrėjome, kaip kanadiečiai leidžiasi ir matėme jų laiką. Po varžovų finišo buvome labai patenkinti, bėgome jų link. Jie manė, kad laimėjo, turėjome pasakyti, jog lygu. Tai beprotiška“, – pasakojo 28-erių Thorstenas Margisas.

„Iš tikrųjų jie gal tik po ketvirto mūsų pasakymo suprato, kad rezultatas lygus“, – juokėsi F. Friedrichas.

Jo nuomone, olimpinė Pjongčango trasa labai greita.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų