REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kalbant apie tai, nuo ko priklauso vyro sugebėjimai lovoje, koks meilužis yra laikomas aistringu, tai priklauso tik nuo kelių labai svarbių faktorių. Žinoma, galima pažvelgti į jų pirštų ilgį ir apie tai spręsti apie kitus dalykus, tačiau ar tikrai moterys nori tik to? Be to, ar apie vyro sugebėjimus lovoje galima spręsti iš jo Zodiako ženklo?

Kalbant apie tai, nuo ko priklauso vyro sugebėjimai lovoje, koks meilužis yra laikomas aistringu, tai priklauso tik nuo kelių labai svarbių faktorių. Žinoma, galima pažvelgti į jų pirštų ilgį ir apie tai spręsti apie kitus dalykus, tačiau ar tikrai moterys nori tik to? Be to, ar apie vyro sugebėjimus lovoje galima spręsti iš jo Zodiako ženklo?

REKLAMA

Pasirodo, kad taip. Netgi patys patraukliausi ir iš pirmo žvilgsnio seksualiausi vyrai lovoje gali pasirodyti esantys visai priešingi ir nemokėti užkurti jumyse liepsnos.

Juk meilės žaidimuose nėra tik vieno žaidėjo. Tam, kad būtų malonu abiem pusėms, visu 100% atsiduoti privalo tiek vyras, tiek moteris.

Yra vyrų, kurie, kalbant apie seksą, puikiai atlieka savo vaidmenį. Tiesą sakant, po tam tikru Zodiako ženklu gimę vyrai didesnį malonumą jaučia tenkindami savo antrąją pusę ir jiems nėra svarbu, ką darote jūs.

REKLAMA
REKLAMA

Egzistuoja ir tokie vyrai, kurie po kiekvieno lytinio akto padarys jums masažą. Norite sužinoti, kaip tokį vyrą rasti? Pasidomėkite jo Zodiako ženklu.

REKLAMA

Pateikiame geriausių ir blogiausių partnerių lovoje reitingą, atsižvelgiant į jų Zodiako ženklą.

1. Svarstyklės

Šis vyras pasitenkinimą jaučia stebėdamas, kaip jus užplūsta malonumo banga. Ne, šio Zodiako ženklo atstovai nėra silpni ir nuolankūs. Mintis, jog jam jus maloninant užplūsta stipriausi jausmai, daro jį laimingą.

2. Šaulys

Nerasite tokio jums atsidavusio ir lovoje išradingo vyro kaip Šaulys. Tai užkoduota ir jų prigimtyje, be to, šis vyras yra pasiryžęs išpildyti net pačias drąsiausias erotines fantazijas. Šauliai visada išklauso jūsų pateiktus pasiūlymus, todėl su jais būkite atviros. Kas žino, galbūt kitą kartą išsipildys pačios slapčiausios jūsų svajonės?

REKLAMA
REKLAMA

3. Jautis

Po šiuo Zodiako ženklu gimę vyrai tikri sekso fanatikai, o jei jums patinka erotiniai vaidmenų žaidimai, Jautis, kitaip nei kiti vyrai, pasirašys šiai avantiūrai. Jaučiams svarbiausia yra jūsų pojūčiai, be to, jis puikiai moka tolygiai paskirstyti jus užplūstančius orgazmus. Kelionė su juo bus maloni ir tikrai įspūdinga.

4. Ožiaragis

Šis vaikinas mėgsta užsiimti įvairiais kraują kaitinančiais erotiniais žaidimais, be to, jis puikiai atlieka savo vaidmenis. Ožiaragiai sieks tapti jūsų fantazijų herojais, tačiau tokį pat pavidalą įgaunate ir jūs. Su šiuo vyru lovoje jums gera, trokšite, kad šis judviejų aktas nesibaigtų ir tęstųsi kiek įmanoma ilgiau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

5. Dvyniai

Jie tikrai nori jus tinkamai pamaloninti ir tai jie padarys, kadangi po Dvynių ženklu gimę vyrai įgyvendins tai, apie ką jau seniai galvojote. Jie nenori jūsų nuvilti. Dvynių tikslas – kad moteris lovą paliktų virpančiais keliais. Šie vyrai nori suteikti jums geriausią seksą gyvenime ir tai jie tikrai įvykdys.

6. Skorpionas

Galvojote, kad Skorpionai atsidurs pirmoje šio reitingo vietoje, tačiau tiesa kiek kitokia. Šie vyrai yra gan neblogi meilužiai, tačiau, jei norite tikrai gero sekso, turite būti linkusi į tokius pat dalykus kaip ir Skorpionas. Jei esate pasiryžusi sekti jų pėdomis, kad ir į kokį tamsų mišką jos vestų, būsite maloniai nustebinta ir taip pat pamaloninta. Jei norite nesibaigiančių orgazmų, žinote kokio vyro reikia ieškoti.

REKLAMA

7. Žuvys

Jautrūs ir paslaptingi, tokios tos Žuvys. Šis partneris tikrai pasistengs, kad akimirka būtų romantiška, jis pasirūpins, kad meilės guolis būtų jaukus tiek jums, tiek pačiai Žuviai. Lovoje jis yra pasiruošęs išpildyti visus jūsų norus, jei tik jūs atsakysite tuo pačiu. Bėda ta, kad šiuos vyrus greitai apima nuobodulys.

8. Vandenis

Kalbant apie seksą, jo metu Vandenis dažniau galvos apie save, o ne apie jus. Nors šie vyrai prieš prasidedant žaidimams gali labai greitai įkaisti, atėjus metui veikti suprasite, kad jiems labiau patinka pats laukimas, o ne pati svarbiausia dalis – lytinis aktas. Tačiau, Vandeniai pasižymi gerais nešvankių pokalbių įgūdžiais.

REKLAMA

9. Mergelė

Po šiuo Zodiako ženklu gimę vyrai lovoje būtų išties nuostabūs, jei tik jums nesukeltų tokio didelio spaudimo būti tokiomis pačiomis. Taip, tai šiek tiek neteisinga. Jie turi visus duomenis, kad būtų nepamainomi mylimieji, tačiau jų įsijautimą į akimirką sumenkinti gali tai, kaip jūs atrodote, tačiau ne kiekviena moteris savo išvaizda primena visuomet jaunai atrodančią pornografinių filmų aktorę.

10. Vėžys

Sąrašui artėjant į pabaigą, pats metas prisiminti ir Vėžius. Arba ne. Jei kalbant labai paprastai, jie nėra taip jumis susižavėję, kaip gali pasirodyti, o jei sakome netiesą, užplūdęs susižavėjimas truks labai neilgai. Net jei atrodo, kad jūs kritote jam į akį ir Vėžys negali be jūsų gyventi, tiesa ta, kad prioritetu jis laiko pats save. Lovoje šiuos vyrus prastais mylimaisiais padaro susidomėjimo seksu trūkumas, todėl jiems jis primena kančią.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

11. Liūtas

Kol nuolat jam kartosite, koks nuostabus jis yra lovoje, viskas bus gerai. Net jei iš jūsų lūpų sklinda melas, jei nenorėsite būti nuvilta, teks tai sakyti. Kad viskas kuo greičiau baigtųsi, turėsite išmokti profesionaliai suvaidinti orgazmus.

12. Avinas

Būkite pasiruošusi dirbti. Avinams lovoje rūpi tik jie patys. Jei gulatės į lovą su Avinu, žinokite, jog labiausiai juos domina jų pačių orgazmas, o vos tik jį pasiekia ir išleidžia kelis garsus, mėgsta užmerkti akis ir pasnausti. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų