• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Pėdos atskleidžia charakterį (nuotr. Instagram)

Pasirodo, kad pėdos forma gali atskleisti asmeninius jūsų dalykus, pavyzdžiui, charakterį ar asmenines savybes. Netikite? Perskaitę žemiau pateiktą informaciją, patys spręskite ar tai tiesa.

5

Pasirodo, kad pėdos forma gali atskleisti asmeninius jūsų dalykus, pavyzdžiui, charakterį ar asmenines savybes. Netikite? Perskaitę žemiau pateiktą informaciją, patys spręskite ar tai tiesa.

REKLAMA

Įprasta pėda

Ši pėdos forma dar kitaip vadinama romėnų pėda, o jos pirštai, pradedant nuo nykščio, eina žemyn. Šios pėdos savininkas turi subalansuotą ir taisyklingų formų kūną, yra linksmas, bendrauti ir linksmintis mėgstantis asmuo.

Šis žmogus visuomet pasiruošęs išmokti naujų dalykų, mėgsta gauti naujos patirties. Pasirodo, tokias pėdas dažniausiai turi keliautojai ir žmonės, mėgstantys atrasti naujas kultūras.

Ugnies pėda

Ugnies pėda dar žinoma kaip graikiška pėda. Išskirtinis bruožas – antras kojos pirštas yra ilgesnis nei kiti. Į žemę tokia pėda tokia pėda besiremiantys asmenys yra aktyvūs, sportiški ir kūrybiški, su entuziazmu priima naujas idėjas ir nebijodami mezga pažintis su žmonėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Be to, jie sugeba padrąsinti ir motyvuoti juos supančius asmenis imtis naujų veiklų. Tačiau šios pėdos savininkai gali būti labai impulsyvūs, o tai reiškia, jog retkarčiais jie patiria papildomą ir visai nereikalingą stresą.

REKLAMA

Kvadratinė pėda

Taip vadinama pėda, kurios visi pirštai yra vienodo ilgio, įskaitant ir nykštį. Šia pėdos forma besidžiaugiantys žmonės, prieš priimdami sprendimą, mėgsta ilgai pagalvoti, pasverti visus neigiamus ir teigiamus dalykus. Tačiau tai nėra bloga savybė, kadangi tokie asmenys yra labai patikimi ir praktiški.

Ištempta pėda

Jei jūsų pėda yra ilga ir palyginti siaura, pirštai susigrūdę į krūvą, palindę vienas po kitu, o antras kojos pirštas „užlipęs“ ant nykščio, esate privatus ir savo gyvenimą slėpti mėgstantis asmuo, tačiau tai reiškia, jog jums puikiai pavyksta sutarti su nuomonę ir nuotaiką greitai keičiančiais bei impulsyviais žmonėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau apie žmogaus asmenines savybes galima pasakyti ne tik pažvelgus į jo pėdos formą. Tie, kurių pėdos yra pakankamai mažos, yra laikomi gyvenimą mylinčiais, juo besimėgaujančiais ir labai beprotišką darbą mėgstančiais turėti žmonėmis, o tų, kurių pėdos didelės, didžiausias troškimas yra patirti nuotykių ir tapti sėkmingais.

Šiek tiek kreivi kojų pirštai byloja apie polinkį pasiduoti, tiesūs ir ilgi – svajones, o ganėtinai didelis nykštys simbolizuoja racionalų mąstymą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų