REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ši diena, anot astrologų, spinduliuos energija. Tad beveik visi zodiako ženklai, gali pasisemti kažką naudingo, svarbiausia nepraleisti šanso. Sunkiausia diena šiandien numatoma svarstyklėms. 

Ši diena, anot astrologų, spinduliuos energija. Tad beveik visi zodiako ženklai, gali pasisemti kažką naudingo, svarbiausia nepraleisti šanso. Sunkiausia diena šiandien numatoma svarstyklėms. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sausio 06 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas Būsite pakankamai energingi, kad galėtumėte konstruktyviai veikti visose srityse. Ir iš tiesų nemažai nuveiksite, jeigu staiga nesutriks sveikata.

REKLAMA

Tauras Jūs būsite darbštūs, nusiteikę bendradarbiauti, partnerystei. Vis dėlto jūsų pastangos nebūtinai bus įvertintos, o darbas apmokėtas. Arba būsite verčiami kažką duoti to nenusipelniusiems, prisiimti svetimą atsakomybę.

Dvyniai Psichologine prasme tapsite kiek stipresni, beveik nusiteikę neišvengiamai transformacijai, gyvenimo permainai, finansinei rizikai ir pan. Visgi derėtų vengti abejotinų išlaidų.

Vėžys Tikėtini kontaktai su įtakingais žmonėmis. Galbūt išgirsite raginimų diegti naujoves, pasitempti profesinėje ar mokslo srityje, atkreipti dėmesį į konkurentų pasiekimus, metodus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Ramybės neduos profesiniai rūpesčiai, daugybė neatliktų darbų. Tai, ką prisiversite atlikti iki galo, duos gerus rezultatus. Nesunkiai seksis užmegzti naujas pažintis, sudaryti sutartis, susitarti su kolegomis.

Mergelė Turėsite galimybių išsiaiškinti rūpinčius klausimus, daugiau pabendrausite su draugais. Galbūt iš jų sulauksite kažko, ko ilgą laiką tikėjotės. Naujų darbų imtis kol kas nebus progos.

Svarstyklės Galite būti šiek tiek išsiblaškę ar pasiligoję. Tai gali kiek trukdyti verslo, finansų reikalams.Vengsite šurmulio, erzins reikalavimai paskubėti vykdyti įsipareigojimus. Stengsitės išsisukti nuo kontaktų su valdingais žmonėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Būsite kupini pasitikėjimo savimi, didelių ambicijų, galimi susitarimai, sandoriai su neįprasto mąstymo žmonėmis.

Šaulys Jums netrūks pasitikėjimo rytdienos perspektyvomis, taip pat aplinkinių paramos ir šilumos. Galbūt kai kas svarbaus jau šiandien išsispręs jūsų naudai.

Ožiaragis Aplinkinius intriguosite ir stebinsite žiniomis, replikomis. Vertėtų pasitelkti į pagalbą savikontrolę ir diplomatiją, kad koks nors netinkamas jūsų poelgis nesutrikdytų svarbių santykių, nesukurtų naujų problemų.

Vandenis Ramybę trikdys ir optimizmą mažins smulkios problemos, nesibaigiantys rūpesčiai. Daug pastangų pareikalavęs darbas gali būti atmestas arba tiesiog nespėsite kažko paruošti nustatytam terminui.

Žuvys Trokšite ypatingų jausmų, romantikos. Beveik savaime gali išsispręsti kai kurie meilės ir finansiniai nesklandumai. Galbūt gausite kvietimą į pobūvį, pramogų renginį ar pasimatymą.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų