REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naglis Šulija dalinasi pirmosios sausio savaitės horoskopu dvylikai zodiako ženklų. Ši savaitė - itin darbinga. 

Naglis Šulija dalinasi pirmosios sausio savaitės horoskopu dvylikai zodiako ženklų. Ši savaitė - itin darbinga. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avinas. Tikrai nestigs pasitikėjimo savimi, o jį puikiai atitiks noras rizikuoti, pasiieškoti aštresnių pojūčių. Darbe kol kas vyraus pošventinė nuotaika, produktyviai veiklai įsibėgėti bus sunku. Kita vertus, čia galima tikėtis ir šiaip malonių smulkmenų. Žodžiu, pervargti nepavyks.

REKLAMA

Jautis. Darbe, atrodo, laukia veiklos atoslūgis ar tiesiog ponaujametė pauzė, taigi daug pastangų čia nereikės. Tačiau nebus lengva tiems, kurie derasi ar kurių veikla priklauso nuo kitų asmenų veiklos ar sprendimų – susitarti, ko gero, nebus labai lengva. Neblogai seksis tiems, kurie keliauja.

Dvyniai. Bene geriausiai seksis tai, ką ir taip mokate – kalbėtis, tartis ar derėtis. Abiejų pusių interesus suderinti nebus labai sunku, dėl to abipusiai naudingus sprendimus rasite greitai. Nedidelės finansinės naudos gali atnešti savaitės pradžia, o veiklos namie – jos pabaiga.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Dabar daug kas priklausys ne nuo jūsų, o nuo kito, greičiausiai gana artimo asmens veiklos, nuotaikos, būsenos. Laimė, ana pusė dažniausiai bus nusiteikusi geranoriškai. Puikiai seksis susirasti pramogų – vyraus tokios, kai daug judama, galbūt ieškoma nuotykių.

Liūtas. Teks dirbti. Nedideli darbai, visokie smulkūs įsipareigojimai gali džiuginti... kaip įkyrios musės. Tačiau nieko nepadarysi – teks imtis visko iš eilės. Geroji žinia – darbus dažnai lydės ir malonios smulkmenos, aplinkybės, kurios džiugins. Puikus metas imtis ar tęsti svarbius darbus namie.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mergelė. Darbe kaži ką svarbaus vargu ar pavyks nuveikti, greičiausiai tam tiesiog nebus tinkamų aplinkybių. Bet puikiai pavyktų tvarkyti visokius namų reikalus ar daryti tvarką namie. Atrodo, ir gražioji gyvenimo pusė ne kartą gundys smagiomis pramogomis. Dabar patiks eiti ar važiuoti greitai.

Svarstyklės. Gali būti, jog rūpės piniginiai, turtiniai reikalai, o siekiant naudos pastangų gailima tikrai nebus. Aplinkybės šioje srityje klostysis vis geriau ir geriau. Nestigs veiklos namie, bus lengva padaryti taip, kad čia būtų dar jaukiau ir dar gražiau. Ypač sėkminga šiuo požiūriu savaitės pabaiga.

REKLAMA

Skorpionas. Būsite labai energingi, valingi ir veiklūs, dėl to geriausiai seksis tai, ko imsitės ir ką prižiūrėsite patys, asmeniškai. Atrodo, savaitės pabaigoje jau bus galima skaičiuoti pasiekimus bei nuopelnus. Puikiai seksis sportuojantiems, o norintys daugiau judėti irgi darys tai lengvai, su įkvėpimu.

Šaulys. Būsite labai sumanūs, lengvai ir išradingai tvarkysite visus reikalus, kurių dabar gali būti išties nemažai. Puikiai seksis tvarkyti popierius, rašyti raštus ir pan. Aplinkiniai dažnai žavėsis žaismingu jūsų bendravimo stiliumi. Atrodo, ir piniginiai reikalai taps aiškesni, bus lengviau siekti naudos sau.

REKLAMA

Ožiaragis. Energijos tikrai nestigs, bus lengva tvarkyti visokius reikalus, dirbti kasdienius darbus. Juos dažnai lydės ir kažkokios malonios aplinkybės. Be to, bus tiesiog smagu padaryti ką nors gražaus, nudžiuginti aplinkinius. Galima tikėtis ir artimų draugų, bendraminčių paramos.

Vandenis. Darbe teks darbuotis – ir nieko čia nepadarysi. Tačiau jėgų ir ambicijų tikrai nestigs, taigi ir pasiekimai žada būti nemenki. Puikių minčių, idėjų, kaip ką geriau padarius, negailės draugai ar kolegos darbe. Naudingų susitikimų ir pokalbių gali atnešti savaitės vidurys.

Žuvys. Darbe nestigs nedidelių darbų ir greitai sutvarkomų reikalų, lengva ristele lekiant nuo vieno prie kito ilgai ilsėtis neteks. Kita vertus, tai, ką pavyks nuveikti, išties džiugins. Nedidelių pramogų gali pasiūlyti savaitės pradžia, o gan svarbių susitikimų, pokalbių – jos pabaiga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų