REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
51
Astrologija (nuotr. 123rf.com)
51

Gruodžio 21 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Nepalanki diena: taupykite jėgas ir laiką, atsirinkdami tik tai, kas svarbiausia, viskam neužteks jėgų. Dažniau kreipkitės pagalbos į draugus. Venkite gausių susibūrimų, būkite atsargesni minioje.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Nepraraskite saiko, nepervertinkite savo jėgų. Nieko nauja nesiimkite ir venkite konfliktų, siekite įveikti pasipiktinimą.

REKLAMA

Dvyniai

Galimi nuostoliai ir nusivylimai. Saugokite savo sveikatą bei turtą. Visiškai netinkamas metas pirkti brangius daiktus, skolinti pinigus. Nesiaiškinkite santykių su antrąja puse.

Vėžys

Turėkite savo griežtą nuomonę ir nekeiskite ankstesnių įsitikinimų bei planų dėl išgirstų naujienų (ne viskas auksas, kas žiba, taigi ne viskas teisybė, ką jums praneša aplinkiniai).

Liūtas

Pakaks jaudinimosi dėl vaikų, gali atsinaujinti ir neišspręstas konfliktas su mylimu asmeniu. Mėginkite su jais bendrauti kaip su geriausiais, artimiausiais draugais: tai padės sprendžiant esamas problemas.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Nepervertinkite savo galimybių, nepraraskite jums būdingo įžvalgumo ir atsargumo, nes per didelis pasitikėjimas pakenks. Nereikėtų tikėti paskalomis apie mylimą žmogų ar sutuoktinį: galite susipykti, net išsiskirti be rimto pagrindo.

Svarstyklės

Neskubinkite įvykių, nepraraskite kantrybės, jūsų laikas dar neatėjo. Nereikėtų skubėti ir dirbant kasdienius darbus, atliekant dalykines užduotis.

Skorpionas

Nesupainiokite, kas yra kas: ne viskas, kas netikę, taisytina, šalintina, bus kenksminga, o kas priimtina – naudinga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Turite likti sąmoningi ir pasistengti neįkliūti į kritinę situaciją: saugokitės spąstų. Saugokite ir savo paslaptis, reputaciją, dvasios ramybę, sveikatą, turtą. Galimi nemalonumai dėl darbo broko, negrąžintos skolos.

Ožiaragis

Turėsite atsakyti už per didelius norus sprendžiant finansinius reikalus. Būsite priversti kai ką pradėti nuo pradžių. Jus gali suklaidinti užsienietis ar žinia, gauta iš užsienio, todėl neskubėkite apsidžiaugti ar išsigąsti.

Vandenis

Nepasiduokite pagundai susipykti su savo vadovu, namuose su tėvais. Jei kils noras pademonstruoti savo jėgą ir nepriklausomybę, suskaičiuokite bent iki dešimt (atbuline tvarka). Svarbaus klausimo sprendimą geriau atidėti kitai savaitei.

Žuvys

Nelemtas įvykis, atsitiktinumas gali pakeisti planus. Tik nepykite ant savęs, mokėkite su tuo susitaikyti. Atidžiau įsiklausykite į draugų nuojautas, užuominas. Nesiimkite nieko planuoti ateičiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų