REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
45
Hannah Klose  (nuotr. Instagram)
45

Dauguma jaunų moterių tiesiog dievinte dievina gražius ir madngus drabužius. Tiesa, toli gražu ne kiekviena gali sau leisti nusipirkti viską, ko užsimano. Tačiau tos, kurios tikrai labai rūpinasi savo išvaizda, tikrai randa išskirtinių galimybių būti fašionistomis. Tokia yra ir 36 metų Hanna Klose.

REKLAMA
REKLAMA

Peržvelgus jos „Instagram“ paskyrą galėtum pagalvoti, jog tai dar viena madistė, kuri savo garderobui išleidžia porą vidutinių algų per mėnesį.

REKLAMA

Tačiau tiesa yra visai kitokia. Moteris vadovaujasi viena taisykle – ji niekada nemoka už drabužį daugiau nei 5 dolerių (apytiksliai 4 eurai), o rūbus perka padėvėtų rūbų parduotuvėse. Tiek jos, tiek jos vyro ir vaiko drabužiai visi pirkti iš būtent tokių parduotuvių.

Viskas, ką moteris perka nauja, yra jos apatinis trikotažas. Visam kitam ji pinigų neeikvoja.

„Kam išleisti tūkstančius drabužiams, jeigu tuos pinigus gali pasitaupyti ir skirti kelionėms bei gražiems namams?“ - klausia Hannah.

REKLAMA
REKLAMA

Už sutaupytus pinigus moteris su vyru jau apkeliavo daugybę šalių ir įsigijo savo svajonių būstą. Kaip teigia Hannah, jeigu ji pirktų drabužius iš įprastų prekybos centrų ar net iš dizainerių parduotuvių jau būtų jiems išleidusi apie 300 tūkst. dolerių, nes jų perku daug ir tikrai dažnai.

Siūlome Jums užmesti akį į Hannah „Instagram“ paskyrą, kuri vadinasi: never pay retail (niekad nemokėk mažmeninei prekybai) ir įsitikinti, jog deriniai gali atrodyti fantastiškai neišleidus daugiau nei 4 eur už drabužį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų