REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Ministras pirmininkas Saulius Skvernelis pirmadienį pareiškė palaikantis apkaltos inicijavimą „tvarkiečių“ frakcijos Seime atstovui Kęstučiui Pūkui, sulaukusiam kaltinimų dėl seksualinio priekabiavimo.

REKLAMA
REKLAMA

„Jeigu Seimo narys neapsispręs pats, tai aš būčiau linkęs palaikyti ir pritarti galimam apkaltos variantui“, – žurnalistams Vyriausybėje sakė premjeras. Jis taip pat kartojo, kad K.Pūko veiksmus turėtų įvertinti teisėsauga.

REKLAMA

Parlamentaras praėjusią savaitę buvo apkaltintas seksualiniu priekabiavimu. „Info TV“ pranešė, kad į televiziją kreipėsi vilnietė, kuri teigia pokalbyje dėl parlamentaro padėjėjos darbo sulaukusi K.Pūko siūlymo apsilankyti jo kambaryje Seimo viešbutyje, apžiūrėti miegamąjį ir pareiškimų, „kaip būtų smagu pasivolioti miegamojo lovoje“. Pasak žurnalistės, vilnietė pasakojo per pirmąjį pokalbį sulaukusi komentarų apie savo krūtinę ir kitų nederamų užuominų.

Seimo „Tvarkos ir teisingumo“ frakcija penktadienį pasmerkė K.Pūko galimą priekabiavimą prie moterų ir paragino atsiprašyti.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų