REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atsirado penktas vyriškis, iškritęs iš valties Drevernos upėje, jį kariškiai grąžino namo.

REKLAMA
REKLAMA

Klaipėdos rajono policijos komisariato atstovas spaudai Vytautas Girkontas portalui Balsas.lt sakė, jog dingusiu laikytas Kretingos gyventojas grąžintas namo: „Žvejas perplaukė marias ir pasiekė krantą ties Kairiais sekmadienio vakarą. Jį rado kariškiai, buvę kariniame poligone. Kadangi žvejys atsirado, ikiteisminis tyrimas dėl jo dingimo nutrauktas“.

REKLAMA

Kadangi vyriškis atsisakė medikų pagalbos, kariškiai nuvežė pražuvėlį namo. Išsigelbėti jam pavyko gelbėjimo liemenės pagalba.

Kitas buvęs valtyje žvejys pats išplaukė prie kavinės „Sakučių malūnas“ ir susisiekė su medikais.

Kiti trys buvę valtyje vyrai išgelbėti ugniagesių. Vienas jų jau jau buvo be sąmonės. Anot medikų, vyriškis sušalo. Kiti du vyrai jautėsi normaliai.

Pranešimas apie įvykį gautas šeštadienį,  apie 13 h. Anot ugniagesių, žvejai valtimi plaukė Drevernos upėje, tačiau valčiai apvirtus srovė išplukdė į Kuršių marias. Plūduriuojanti valtis aptikta tarp Juodkrantės ir Pervalkos, 3-4 kilometre nuo kranto.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Klaipėdos bei Neringos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų