• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Toms, kurioms patinka kontroliuoti situaciją, kaubojės pozos siūlo tinkamiausią vietą... viršuje! Išbandykite visas nepatogumų nesukeliančias pozas ir atraskite, kas jums bei antrajai pusei dovanoja didžiausią malonumą!

REKLAMA
REKLAMA

Amazonė

Tai viena sudėtingiausių moters viršuje pozų. Galbūt nelengva pasiekti, tačiau verta pasistengti – poza dovanoja moteriai ypatingą kontrolės ir valdžios jausmą, kurio dažnai pasigendama sekse. Dailiosios lyties atstovė atsitūpia ant partnerio, kuris guli ant nugaros, kojas iškėlęs tokiu kampu, kad šios remtųsi į moters krūtinės ląstą. Jei mergina nesunkiai išlaiko balansą, patogiai jaučiasi, gali malonumą padidinti stimuliuodama partnerį ranka.

REKLAMA





Amazonė klūpomis

Šiek tiek paprastesnė poza – klūpėjimas padeda moteriai lengviau išlaikyti balansą, reikalauja mažiau ištvermės, nors vis dar išlieka puikia treniruote dailiosios lyties atstovei.

Vyras guli ant nugaros, pakėlęs ir per kelius sulenkęs kojas. Partnerė atsiklaupia apsižergdama mylimojo sėdmenis. Poza leidžia abiems kontroliuoti unikalų įsiskverbimo kampą bei grožėtis vienas kitu intymiąją akimirką. Beje, tai viena palankiausių pozų G taško stimuliavimui!

REKLAMA
REKLAMA





Amazonė – klūpėjimas nugara

Tai nėra romantiška ar labai intymi poza, tačiau ji suteikia moteriai absoliučią kontrolę! Ši „belaisvio“ poza vyrui suteikia galimybę tik klausyti... ir mėgautis!

Vyras guli ant nugaros, kelius sulenkęs, kad šie būtų kuo arčiau krūtinės. Moteris klūpomis sėdi ant partnerio, gali rankomis remtis į jo šlaunis. Beliks tik judėti aukštyn žemyn bei mėgautis...





Amazonė nugara

Tai bene daugiausia ištvermės reikalaujanti kaubojės poza, tačiau taip pat suteikianti moteriai kontrolę ir valdžią.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Moteris nugara atsisėda ant gulinčio, kojas pakėlusio bei kelius sulenkusio partnerio. Jei merginai nesunku išlaikyti pusiausvyrą, partneriai gali padidinti malonumą stimuliuodami vienas kitą rankomis.





Rankų krėslas

Viena kūrybingiausių padėčių, „pagavus“ ritmą dovanojanti ištisas valandas malonumo.

Vyras sėdi ištiesęs kojas, tuo tarpu moteris atsisėda ant jo, kojomis apglėbdama partnerio kaklą. Rankomis abu gali remtis į lovą – tai padės išlaikyti pusiausvyrą.

Poza reikalauja nemažai ištvermės ir jėgų, tad gali tekti pasitreniruoti, tačiau dovanojamas malonumas atperka viską.

REKLAMA





Azijiečių kaubojė

Nuo paprastos kaubojės pozos skiriasi tik tuo, jog moteris neklupi, o remiasi į lovą pėdomis. Nors galbūt neatrodo, jog tai labai sudėtinga poza, tačiau ji tikrai reikalauja daugybės dailiosios lyties atstovės fizinių pastangų, tad partneris turėtų jai padėti prilaikydamas rankomis, leisdamas atsiremti.

Tai – neabejotinai verta pabandyti poza!





Azijiečių kaubojė nugara

Moteris sėdi ant gulinčio partnerio, atsukusi jam nugarą, į lovą remiasi pėdomis.

Poza taip pat reikalauja nemažai fizinių pastangų, tad vyras turėtų pagelbėti mylimajai rankomis kur tik įmanoma.

REKLAMA





Kaubojės poza

Moteris raitomis atsiklaupia kojomis apglėbdama gulintį vyrą, rankomis atsiremdama į partnerio krūtinę palinksta į priekį.

Poza dovanoja moteriai ypatingą įsiskverbimo gilumo bei kampo kontrolę – juk tai būtina g-taško stimuliavimui.

Poza neabejotinai turi būti įtraukta į jūsų meilės repertuarą!





Krabo poza

Kalbant apie gyvybingą g-taško stimuliavimą, kuo stipriau moteris judės, tuo gilesnį malonumą pajus! O galbūt tai dar vienas analinio sekso būdų?

Vyras guli ant nugaros, moteris plačiai atsilošusi sėdi ant jo, pėdas atrėmusi į lovą greta partnerio pečių. Rankomis dailiosios lyties atstovė gali atsiremti į vyro kelius, o šis gali pagelbėti prilaikydamas partnerę už sėdmenų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA





Patarimai sėkmingam atlikimui:

1. Suraskite falui patogiausią kampą;

2. Pasiekite tinkamą besisupančio judėjimo ritmą;

3. Vyrui po keliais galima pasidėti pagalves – tai padės tvirčiau išlaikyti moterį.

Susijungimo poza

Ši poza dovanoja ypatingą įsiskverbimą, taip padidindama jaučiamą malonumą.

Vyras sėdi ištiestomis kojomis, moteris atsilošusi atsisėda ant jo, plačiai apsižergdama mylimąjį.

Nors ši poza nuvargina dailiosios lyties atstovės rankas, iki kol pavargsta raumenys dovanoja abiems partneriams begalinį malonumą!

REKLAMA





Spenelių šokis klūpint

Tai iš tiesų universali poza: fizinės ištvermės atžvilgiu neturėtų kelti sunkumų, o ja pasimėgauti galima praktiškai bet kur – tiek namie ant kušetės, tiek ant galinės automobilio sėdynės! Mėgstantiems stebėti aktą ypatingų pojūčių padovanos priešais pastatytas veidrodis!

Vyras sėdi atsilošęs, suglaudęs kojas, partnerė nugara atsisėda ant jo – apsižergdama atsiklaupia, kad galėtų patogiai joti. Tuo tarpu vyro rankos gali laisvai tyrinėti bei glamonėti mylimosios kūną.

REKLAMA

Vieninteliai numatomi neigiami aspektai moteriai:

1. Gali pavargti jos kojos. Norėdami to išvengti, po partnerės keliais padėkite keletą pagalvių.

2. Įsiskverbimas gali būti pernelyg gilus, tačiau moteris visada gali tai valdyti.

3. Įmanomas raumenų ar raiščių patempimas.






Įtupsto poza

Poza panaši į „Azijiečių kauboję“, skirtumas tik toks, jog vieną koją moteris turi padėti atgal, tarp partnerio kojų. Vyras tiesiog guli ant nugaros, truputį išsiskėtęs.

Poza tikrai reikalauja daugybės dailiosios lyties atstovės fizinių pastangų, tad partneris turėtų jai padėti prilaikydamas rankomis, leisdamas atsiremti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA






Raitomis

Poza nereikalauja daugybės fizinių pastangų, tad leidžia ilgiau tuo mėgautis nenutraukiant stimuliacijos.

Vyras guli ant nugaros, tuo tarpu partnerė statmenai atsisėda šonu į mylimojo veidą.

Nors video matomas vyras guli suglaudęs kojas, šios gali būti ir kiek pražergtos, jei taip patogiau. Moteris gali rankas laikyti ir priešais save, taip didesnė apkrova teks klubams. Abu šie pakeitimai pakeis įsiskverbimo kampą ir leis pailsėti kojoms.






Rodeo

Vyras guli ant nugaros, moteris „joja“ atsisėdusi ant viršaus ir atsukusi partneriui nugarą. Poza ypač palanki klitorio stimuliacijai.

REKLAMA

Nors moteris ir nusisukusi, jos krūtinė lengvai pasiekiama vyro stimuliacijai rankomis. Beje, nugaros išrietimas orgazmo metu gali dar labiau užkaitinti partnerį.






Supimosi lenta

Tai – labai intymi poza, neabejotinai suartinsianti jus su partneriu.

Vyras sėdi ištiesęs kojas, moteris sėdi ant jo, kojomis apglėbusi mylimojo liemenį, o rankomis – kaklą ar pečius.

Nors judėjimas tampa apribotas, tačiau nenuvertinkite to atnešamos aistros!






Jodinėjimas šonu

Tai – viena iš „Azijiečių kaubojės“ variacijų, tik šioje pozoje moteris ant partnerio sėdi šonu ir kojų pėdomis remiasi į lovą.

REKLAMA

Poza tikrai reikalauja daugybės dailiosios lyties atstovės fizinių pastangų, tad partneris turėtų jai padėti prilaikydamas rankomis, leisdamas atsiremti.






Sybian

Sybian – tai aparatas, naudojamas moterų savistimuliacijai. Jo didžiausias privalumas tas, kad turi nuimamas dirbtines varpas, kurios vibruoja ir kaitaliojasi, tokiu būdu vienu metu stimuliuojamas tiek klitorius, tiek g-taškas.

Dabar realus asmuo gali užimti Sybian vietą! Vyras tiesiog guli ant pakankamai aukšto fotelio ar kušetės, kojomis remdamasis į žemę. Aukštis turi būti toks, kad moteris ne per giliai pritūptų.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl ypatingo dailiosios lyties atstovės tupėjimo aukščio ji gali išlaikyti kontrolę, patogiai šokinėti, suptis, sukiotis ar slidinėti.

Akivaizdu, kad toks seksas – nebloga treniruotė kojoms, Sybian poza reikalauja seksualinio ištvermingumo. Žinoma, vyras gali pagelbėti partnerei duodamas jai rankas ir jomis prilaikydamas mylimosios šlaunis ar sėdmenis.






Sybian nugara

Kaip sufleruoja pavadinimas, tai Sybian poza, tik moteris atsukusi partneriui nugarą. Tai leidžia dailiosios lyties atstovei patogiai manevruoti, perkelti svorį ant kojų, klubų ar kaip patogiau. Rankas mergina gali pasidėti priekyje ar ant šlaunų, taip bus lengviau išlaikyti pusiausvyrą.

Beje, moteris gali kontroliuoti ir įsiskverbimo gylį bei apimtį. Atsilošdama atgal ir pasidėdama rankas už savęs ji gali pagilinti įsiskverbimą, ypač jei partneris yra žemesnis.






REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų