• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Mes Dzūkijoje, tai vadiname „cibuliene“. Paaugus svogūnų laiškams visada skubu jos pasigaminti. Tai patiekalas iš mano vaikystės ir visiškai nesigėdydama sakau, aš jį mėgstu ir gaminu“, – dalijasi tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

„Mes Dzūkijoje, tai vadiname „cibuliene“. Paaugus svogūnų laiškams visada skubu jos pasigaminti. Tai patiekalas iš mano vaikystės ir visiškai nesigėdydama sakau, aš jį mėgstu ir gaminu“, – dalijasi tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

REKLAMA

Šio patiekalo gaminimas užtruks maždaug 20 minučių, o trims porcijoms reikės: 2 saujų svogūnų laiškų; 3 kiaušinių; 2 juostelių rūkytos šoninės; žiupsnio pipirų; druskos pagal skonį.

Cibulienės receptas

Svogūnų laiškus nuplauname, supjaustome nedideliais gabaliukais. Sudedame į puodą, užpilame vandeniu ir paverdame 10–15 minučių, kol laiškai suminkštės. Šoninę supjaustome nedideliais gabalėliais ir pakepiname keptuvėje. Išvirusius laiškus perkošiame. Sudedame į keptuvę, kur yra spirgučių, mušame kiaušinius, gardiname druska, pipirais. Pakepiname, kol kiaušiniai iškeps. Puikiai tiks valgyti su juodos duonos riekele.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų