REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 05 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Kovo 05 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Tai gana nepalankus metas. Jei apniktų liūdnos mintis, į jas tiesiog nereikėtų kreipti dėmesio: jūsų nusivylimas, ko gero, jūsų pačių išsigalvojimas. Laukia intriguojantys susitikimai, tik nesureikšminkite šios dienos pažinčių ir įsimylėjimų, tai gali per brangiai kainuoti.

Tauras Neplanuotų susitikimų, netikėtų naujienų metas. Nors diena gana sudėtinga, viskas spręsis jūsų naudai, tad labai neįsitempkite: jei nesulauksite, negausite to, ko tikitės. Šiandien sėkmės pakaks ne tik flirtuojant, bet ir tvarkant reikalus.

Dvyniai Puiki proga išspręsti seną problemą, atsiras galimybių kai ką pakeisti jūsų praeityje ir viską pradėti iš naujo: ne tik veikloje, bet ir santykiuose su mylimu žmogumi.

Vėžys Nevaržykite savo norų, elkitės pagal įkvėpimą. Diena žada netikėtus, smagius susitikimus, naujas romantiškas pažintis.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Diena nepalanki veiklai, aktyviai tvarkyti reikalus. Galite būti pernelyg kaprizingi su tais, kurie jus myli, ypač su sutuoktiniu. Vyrams derėtų daugiau dėmesio parodyti šeimos moterims.

REKLAMA

Mergelė Pasikliaukite vien savimi, ir viskas susiklostys puikiai. Dėl širdies reikalų nepersistenkite: nors būsite populiarūs tarp priešingos lyties atstovų, gali nepavykti laimėti jums patinkančio žmogaus simpatijų.

Svarstyklės Negeras laikas priimti atsakingus finansinius sprendimus, kurti verslo planus, nebent jūs pasiruošę labai rizikuoti. Atsargiau su kompiuteriais, elektros prietaisais. Būkite taktiški, nuoširdūs, jei nenorite prarasti įtakos šeimai.

Skorpionas Nesistenkite užbėgti įvykiams už akių. Tai laikas, kai pažinsite tikrą draugą, suvoksite tikruosius savo jausmus. Gali sugrįžti senas jausmas kadaise mylėtam žmogumi.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Geriausia laiką leisti namie ir užsiimti tuo, kas teikia džiaugsmą jums su sutuoktiniu ar mylimu žmogumi. Darbe netikėtai gali paaiškėti, kas slapta dėl jūsų kankinasi. Netikėtumų bendraujant šiandien tikrai pakaks.

Ožiaragis Dvilypis metas, kai gerai, kol nieko nejudini, palieki taip, kaip buvę, ypač finansų bei meilės srityse. Mažiau tikėkitės iš mylimo žmogaus ar sutuoktinio, galbūt tuomet ir liksite maloniai nustebinti.

Vandenis Nebloga diena dalykiniams pokalbiams, susitarimams, keistis profesine informacija. Neblogas laikas su vadovybe aptarti jūsų karjeros ateitį. Pasistenkite ką nors praktiško nuveikti dėl mylimo žmogaus.

Žuvys Galite išgirsti įspūdingų pasiūlymų, ir dalykinių, ir asmeninių, ir tai bus perspektyvu. Beje, tai geras laikas pasakyti antrajai pusei, kad visiškai pritariate jos nuomonei ir ją mylite.

Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų