vištienos filė
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „vištienos filė“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „vištienos filė“.
Greita ir skanu: taip pagaminti vištienos piršteliai abejingų nepaliks
Kartais gaminimui neturime laiko ir jėgų. Tad, jei norisi lengvai, bet skaniai pavalgyti, TV3 laidos „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė pasiūlė sprendimą: parodė, kaip visiškai paprastai pasigaminti lipnius vištienos pirštelius. Šiai vištienai pagaminti nesugaišite daug laiko, o patiekalą paruošti gali ir gaminimo patirties neturintis žmogus.
Receptas. Vištienos vėrinukai orkaitėje
INGREDIENTAI: 2 vienetai vištos filė 0.5 vieneto raudonosios paprikos (nebūtina) Marinatui: 3 valgomieji šaukštai aliejaus 3 skiltelės česnakų 2 valgomieji šaukštai citrinų sultys 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus (arba medus) 2 valgomieji šaukštai sojos padažo 1 arbatinis šaukštelis maltos saldžiosios paprikos šiek tiek juodųjų pipirų šiek tiek druskos šiek tiek provanso žolelių Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Receptas. Vištiena su žolelių padažu
INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų 1 arbatinis šaukštelis krapų (džiovinti) šiek tiek ryžių (garnyrui) 500 gramų vištos filė 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų 200 mililitrų grietinėlės (30%) šiek tiek druskos šiek tiek aliejaus (kepimui) 0.5 arbatinio šaukštelio prieskonių (persilado) šiek tiek prieskonių (vištienai) 0.5 arbatinio šaukštelio žalumynų (provanso žolelių mišinys) PARUOŠIMO BŪDAS: Vištienos filė supjaustyti mažesni...
Receptas. Vištienos suktinukai
INGREDIENTAI: 0.5 kilogramo vištos filė 1 pakelis šaltai rūkyto kiaulienos kumpio 1 pundelis petražolių 2 skiltelės česnakų 1 valgomasis šaukštas majonezo 1 žiupsnelis prieskonių Paruošimo laikas: Apie 45 min. Porcijų skaičius: 8 PARUOŠIMO BŪDAS: Filė supjaustome gabaliukais, įspaudžiame česnako, dedame prieskonių, kapotų petražolių ir gerą šaukštą majonezo. Gerai išmaišome ir paliekame pasimarinuoti.
Receptas. Šašlykai ant iešmukų šventiškai
INGREDIENTAI: 500 gramų vištos filė 3 vienetai svogūnų 3 valgomieji šaukštai majonezo 1 žiupsnelis druskos 1 žiupsnelis pipirai 1 žiupsnelis mairūnų 1 žiupsnelis prieskonių šašlykams Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 8 PARUOŠIMO BŪDAS: Vištienos krūtinėlę užmarinuokite su svogūnais, majonezu, pipirais druska, šašlyko prieskoniais, mairūnu. Geriausiai užmarinuoti iš vakaro. Suverkite ant iešmukų.
Receptas. Norvegiška daržovių sriuba
INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų 150 gramų kopūstų (kotas) 2 vienetai morkų šiek tiek petražolių (šviežios) 100 gramų salierų (stiebas) 2 vienetai vištos filė (krūtinėlė) 1 litras vandens 1 vienetas sultinio (kubelis) PARUOŠIMO BŪDAS: 1. Nuplaukite ir nulupkite daržoves. 2. Supjaustykite jas į gražius, mažus kubelius ir gabalėlius. 3. Užvirkite vandenį su trupučiu druskos. 4. Sudėkite daržoves ir virkite 8 minutes.
Receptas. Traški vištiena
INGREDIENTAI: 700 gramų vištos filė 100 gramų kukurūzų dribsnių 3 valgomieji šaukštai aliejaus 1 arbatinis šaukštelis prieskonių Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Vištieną supjaustyti juostelėmis, įtrinti aliejumi ir pieskoniais. Dribsnius sutrupinti. Vištienos gabalėlius volioti drbisniuose ir dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepti 20 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Receptas. Vištienos filė su imbieru
INGREDIENTAI: 6 česnakų (tarkuoti) 15 gramų imbierų (tarkuotas) šiek tiek juodųjų pipirų 2 valgomieji šaukštai medaus 500 gramų vištos filė 1 valgomasis šaukštas sojos padažo šiek tiek druskos 1 valgomasis šaukštas aliejaus PARUOŠIMO BŪDAS: Imbierą, česnaką, sojų padažą, medų bei augalinį aliejų sumaišyti. Filė dėti į kepimo indą, ant viršaus paskirstyti marinatą. Kepti 40 minučių 200 °C temperatūros orkaitėje.
Receptas. Gurmaniškas guliašas „San Tropez“
INGREDIENTAI: 6 česnakų šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 1 vienetas paprikų (raudona) 1 vienetas vištos filė šiek tiek alyvuogių aliejaus 250 gramų pomidorų padažo šiek tiek druskos šiek tiek prieskonių („IKI Gurmanų“) 50 gramų padažo (bazilikų) PARUOŠIMO BŪDAS: Supjaustome mažais gabaliukais vištienos filė ir sumaišome su pomidorų padažu, druska, pipirais, bazilikų padažu, smulkiai supjaustyta raudonąja paprika, susmulkintu česnaku ir prieskoni...
Receptas. Vištienos suktinukų vėrinukai
INGREDIENTAI: 1 vienetas citrinų 5 česnakų šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 1 kilogramas vištos filė 3 valgomieji šaukštai sojos padažo 0.5 stiklinės vandens (kambario temperatūros) 350 gramų kiaulės šoninės šiek tiek druskos šiek tiek aliejaus ((kepimui)) šiek tiek prieskonių (vištienai) šiek tiek žalumynų PARUOŠIMO BŪDAS: Vištienos filė pamušti ir įtrinti druska, pipirais bei vištienos prieskoniais.
REKLAMA
REKLAMA