Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 500 gramų vištos filė
- 200 gramų kefyro
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (karis, kuminas, saldžioji paprika)
- 1/4 arbatinio šaukštelio prieskonių (kuminas, ciberžolė, juodieji pipirai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustome nedideliais gabalėliais, ištriname su prieskoniais ir užpilame kefyru.
Leidžiame per naktį pasimarinuoti.
Sumauname ant iešmų ir kepame ant grotelių. Patiekti su Kėdainių pomidorų padažu.
INGREDIENTAI:
- 500 gramų vištos filė
- 200 gramų kefyro
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (karis, kuminas, saldžioji paprika)
- 1/4 arbatinio šaukštelio prieskonių (kuminas, ciberžolė, juodieji pipirai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustome nedideliais gabalėliais, ištriname su prieskoniais ir užpilame kefyru.
Leidžiame per naktį pasimarinuoti.
Sumauname ant iešmų ir kepame ant grotelių. Patiekti su Kėdainių pomidorų padažu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą