Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų vištos filė
  • 200 gramų kefyro
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (karis, kuminas, saldžioji paprika)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio prieskonių (kuminas, ciberžolė, juodieji pipirai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustome nedideliais gabalėliais, ištriname su prieskoniais ir užpilame kefyru.

    Leidžiame per naktį pasimarinuoti.

    Sumauname ant iešmų ir kepame ant grotelių. Patiekti su Kėdainių pomidorų padažu.

Autorius: Simona

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų vištos filė
  • 200 gramų kefyro
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (karis, kuminas, saldžioji paprika)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio prieskonių (kuminas, ciberžolė, juodieji pipirai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustome nedideliais gabalėliais, ištriname su prieskoniais ir užpilame kefyru.

    Leidžiame per naktį pasimarinuoti.

    Sumauname ant iešmų ir kepame ant grotelių. Patiekti su Kėdainių pomidorų padažu.

Autorius: Simona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų