REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai agurkų
  • šiek tiek krapų
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • šiek tiek svogūnų (laiškai)
  • 1 vienetas vištos filė (krutinėlė)
  • šiek tiek prieskonių
  • 8 vienetai tortilijos
  • 1 vienetas pekino kopūstų
  • šiek tiek sūris

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padažui:
    majonezas Hamker ar Veiverių Reumolade
    0,5 l kefyro

    Į tortilijas dedame po lygiai tarkuotą sūrį, tada paprieskoniuotą (višt.prieskoniais, kariu, malt. juod. pipirais, pr.mišiniu) ir apkeptą vištieną (smulkiai supjaustytą), iš visų daržovių padarome smulkiai supjaustytas salotas sumaišytas su trupučiu padažo, taip pat dedame į tortilijas, na ir dar po šaukštą padažo, tada sulankstome, kad geriau laikytų, galime susmeigti su dantų krapštuku. Pagamintas tortilijas sudedame į kepimo skardą ir kepame orkaitėje (220-250 laipsniu) 10-20 min, kol pati tortilija paskrus ir sūris ištirps.
    Iškepus pagardiname padažu ir valgome... Labai skanu, lyg lavašai tik tortilijos blynuose:)

    O padažas: tiesiog po lygiai majonezo ir kefyro ir sumaišome.

Autorius: Agnė

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai agurkų
  • šiek tiek krapų
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • šiek tiek svogūnų (laiškai)
  • 1 vienetas vištos filė (krutinėlė)
  • šiek tiek prieskonių
  • 8 vienetai tortilijos
  • 1 vienetas pekino kopūstų
  • šiek tiek sūris

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padažui:
    majonezas Hamker ar Veiverių Reumolade
    0,5 l kefyro

    Į tortilijas dedame po lygiai tarkuotą sūrį, tada paprieskoniuotą (višt.prieskoniais, kariu, malt. juod. pipirais, pr.mišiniu) ir apkeptą vištieną (smulkiai supjaustytą), iš visų daržovių padarome smulkiai supjaustytas salotas sumaišytas su trupučiu padažo, taip pat dedame į tortilijas, na ir dar po šaukštą padažo, tada sulankstome, kad geriau laikytų, galime susmeigti su dantų krapštuku. Pagamintas tortilijas sudedame į kepimo skardą ir kepame orkaitėje (220-250 laipsniu) 10-20 min, kol pati tortilija paskrus ir sūris ištirps.
    Iškepus pagardiname padažu ir valgome... Labai skanu, lyg lavašai tik tortilijos blynuose:)

    O padažas: tiesiog po lygiai majonezo ir kefyro ir sumaišome.

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų