Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai agurkų (maži)
- 2 vienetai morkų
- 1 stiklinė žirnių
- 400 gramų vištos filė
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 2 vienetai marinuotų agurkų
- 1 valgomasis šaukštas kaparėlių (konservuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištieną supjaustome kubeliais ir verdame su prieskoniais 5 - 7 min., bulves, morkas taip pat pjaustome kubeliais. Į verdantį vandenį sudedame morkas ir užvirus paverdame pora minučių. Sudedame bulves ir užvirus dar verdame 4 - 5 min. Turi būti truputi nedavirę. Agurkus taip pat pjaustome kubeliais, kaparėlius per puse. Užpilame aliejaus (nepadauginti), citrinos sulčių ir viską gerai išmaišome. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai agurkų (maži)
- 2 vienetai morkų
- 1 stiklinė žirnių
- 400 gramų vištos filė
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 2 vienetai marinuotų agurkų
- 1 valgomasis šaukštas kaparėlių (konservuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištieną supjaustome kubeliais ir verdame su prieskoniais 5 - 7 min., bulves, morkas taip pat pjaustome kubeliais. Į verdantį vandenį sudedame morkas ir užvirus paverdame pora minučių. Sudedame bulves ir užvirus dar verdame 4 - 5 min. Turi būti truputi nedavirę. Agurkus taip pat pjaustome kubeliais, kaparėlius per puse. Užpilame aliejaus (nepadauginti), citrinos sulčių ir viską gerai išmaišome. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą