REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai agurkų (maži)
  • 2 vienetai morkų
  • 1 stiklinė žirnių
  • 400 gramų vištos filė
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 2 vienetai marinuotų agurkų
  • 1 valgomasis šaukštas kaparėlių (konservuoti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną supjaustome kubeliais ir verdame su prieskoniais 5 - 7 min., bulves, morkas taip pat pjaustome kubeliais. Į verdantį vandenį sudedame morkas ir užvirus paverdame pora minučių. Sudedame bulves ir užvirus dar verdame 4 - 5 min. Turi būti truputi nedavirę. Agurkus taip pat pjaustome kubeliais, kaparėlius per puse. Užpilame aliejaus (nepadauginti), citrinos sulčių ir viską gerai išmaišome. Skanaus.

Autorius: Ričardas

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai agurkų (maži)
  • 2 vienetai morkų
  • 1 stiklinė žirnių
  • 400 gramų vištos filė
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 2 vienetai marinuotų agurkų
  • 1 valgomasis šaukštas kaparėlių (konservuoti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną supjaustome kubeliais ir verdame su prieskoniais 5 - 7 min., bulves, morkas taip pat pjaustome kubeliais. Į verdantį vandenį sudedame morkas ir užvirus paverdame pora minučių. Sudedame bulves ir užvirus dar verdame 4 - 5 min. Turi būti truputi nedavirę. Agurkus taip pat pjaustome kubeliais, kaparėlius per puse. Užpilame aliejaus (nepadauginti), citrinos sulčių ir viską gerai išmaišome. Skanaus.

Autorius: Ričardas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų