REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • 2 česnakų (padažui)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti, padažui)
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 0.5 vieneto svogūnų (padažui)
  • 250 gramų vištos filė
  • 250 gramų jogurto (natūralus, padažui)
  • šiek tiek druskos (padažui)
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus (kepinimui)
  • 1 valgomasis šaukštas žalumynų (padažui)
  • 300 gramų pekino kopūstų
  • šiek tiek provanso žolelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • 2 česnakų (padažui)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti, padažui)
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 0.5 vieneto svogūnų (padažui)
  • 250 gramų vištos filė
  • 250 gramų jogurto (natūralus, padažui)
  • šiek tiek druskos (padažui)
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus (kepinimui)
  • 1 valgomasis šaukštas žalumynų (padažui)
  • 300 gramų pekino kopūstų
  • šiek tiek provanso žolelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną supjaustome juostelėmis.
    Pakepiname smulkintus svogūnus (2 min.), po to sudedame vištieną, prieskonius ir kepiname apie 10 min.
    Susmulkiname kopūstą, agurką, pomidorus.
    Padažui skirtus produktus sumaišome.
    Viską sumaišome, apibarstome SANTA MARIA Provanso prieskoninėmis žolelėmis ir patiekiame su padažiuku.
    Skanu ir greita :)
    Papuošimui naudojau petražoles ir alyvuoges.

Autorius: Alicija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų