REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai morkų
  • 3 vienetai paprikų (geltona,raudona,žalia)
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas porų
  • šiek tiek ryžių (raudonieji, 1 pakelis)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų vištos filė
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 1 stiklinė grietinės
  • šiek tiek prieskonių (ryžių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruošimo trukmė 50-60 min:

    Kol virsite ryžius smulkiai gabaliukais supjaustykite morkas ir padėkite į įkaintinta keptuvę kepti tol, kol morkos pageltuonuos, įdėti taip pat supjaustytus svogūnus, sumaišyti ir kepti kol svogūnas taps permatomas, vėliau taip pat supjausčius visas paprikas irgi įdėti į keptuvę kepti. Svarbu viską maišyti kas porą minučių. Tokioje eigoje įdėti supjaustytą porą ir mažais gabaliukais vištieną. Kai vištiena iškeps įpilti beveik pilną stiklinę grietinės, viską troškinti maišant 4-7 minutes, įdėti prieskonių. Vėliau sumaišyti su ryžiais ir kepti 5-7 minutes, pabaigai su medine mentele suteikti apkepo formą ir palikti po dangčiu 7-10 minučių. Papuošti petražolėmis. Galite valgyti.

Autorius: sindi

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai morkų
  • 3 vienetai paprikų (geltona,raudona,žalia)
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas porų
  • šiek tiek ryžių (raudonieji, 1 pakelis)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų vištos filė
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 1 stiklinė grietinės
  • šiek tiek prieskonių (ryžių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruošimo trukmė 50-60 min:

    Kol virsite ryžius smulkiai gabaliukais supjaustykite morkas ir padėkite į įkaintinta keptuvę kepti tol, kol morkos pageltuonuos, įdėti taip pat supjaustytus svogūnus, sumaišyti ir kepti kol svogūnas taps permatomas, vėliau taip pat supjausčius visas paprikas irgi įdėti į keptuvę kepti. Svarbu viską maišyti kas porą minučių. Tokioje eigoje įdėti supjaustytą porą ir mažais gabaliukais vištieną. Kai vištiena iškeps įpilti beveik pilną stiklinę grietinės, viską troškinti maišant 4-7 minutes, įdėti prieskonių. Vėliau sumaišyti su ryžiais ir kepti 5-7 minutes, pabaigai su medine mentele suteikti apkepo formą ir palikti po dangčiu 7-10 minučių. Papuošti petražolėmis. Galite valgyti.

Autorius: sindi

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų