Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai morkų
- 3 vienetai paprikų (geltona,raudona,žalia)
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas porų
- šiek tiek ryžių (raudonieji, 1 pakelis)
- 2 vienetai svogūnų
- 500 gramų vištos filė
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 1 stiklinė grietinės
- šiek tiek prieskonių (ryžių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paruošimo trukmė 50-60 min:
Kol virsite ryžius smulkiai gabaliukais supjaustykite morkas ir padėkite į įkaintinta keptuvę kepti tol, kol morkos pageltuonuos, įdėti taip pat supjaustytus svogūnus, sumaišyti ir kepti kol svogūnas taps permatomas, vėliau taip pat supjausčius visas paprikas irgi įdėti į keptuvę kepti. Svarbu viską maišyti kas porą minučių. Tokioje eigoje įdėti supjaustytą porą ir mažais gabaliukais vištieną. Kai vištiena iškeps įpilti beveik pilną stiklinę grietinės, viską troškinti maišant 4-7 minutes, įdėti prieskonių. Vėliau sumaišyti su ryžiais ir kepti 5-7 minutes, pabaigai su medine mentele suteikti apkepo formą ir palikti po dangčiu 7-10 minučių. Papuošti petražolėmis. Galite valgyti.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai morkų
- 3 vienetai paprikų (geltona,raudona,žalia)
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas porų
- šiek tiek ryžių (raudonieji, 1 pakelis)
- 2 vienetai svogūnų
- 500 gramų vištos filė
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 1 stiklinė grietinės
- šiek tiek prieskonių (ryžių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paruošimo trukmė 50-60 min:
Kol virsite ryžius smulkiai gabaliukais supjaustykite morkas ir padėkite į įkaintinta keptuvę kepti tol, kol morkos pageltuonuos, įdėti taip pat supjaustytus svogūnus, sumaišyti ir kepti kol svogūnas taps permatomas, vėliau taip pat supjausčius visas paprikas irgi įdėti į keptuvę kepti. Svarbu viską maišyti kas porą minučių. Tokioje eigoje įdėti supjaustytą porą ir mažais gabaliukais vištieną. Kai vištiena iškeps įpilti beveik pilną stiklinę grietinės, viską troškinti maišant 4-7 minutes, įdėti prieskonių. Vėliau sumaišyti su ryžiais ir kepti 5-7 minutes, pabaigai su medine mentele suteikti apkepo formą ir palikti po dangčiu 7-10 minučių. Papuošti petražolėmis. Galite valgyti.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą