REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek paprikų (malta)
  • 14 vienetų persikų (konservuoti, puselėmis)
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek salotų (lapai, papuošimui)
  • 200 gramų vištos filė
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto (kepimui)
  • 80 gramų lydyto sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš sirupo išimti persikų puseles ir jas apsausinti. Vištieną supjaustyti smulkiais šiaudeliais, pakepinti svieste, keptuvę uždengus dangčiu. Pasūdyti ir atvėsinti. Sumaišyti sūrį, majonezą, vištienos gabalėlius, paskaninti paprika ir sudėti į persikų puseles. Papuošti petražolėmis.

Autorius: Ramune

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek paprikų (malta)
  • 14 vienetų persikų (konservuoti, puselėmis)
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek salotų (lapai, papuošimui)
  • 200 gramų vištos filė
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto (kepimui)
  • 80 gramų lydyto sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš sirupo išimti persikų puseles ir jas apsausinti. Vištieną supjaustyti smulkiais šiaudeliais, pakepinti svieste, keptuvę uždengus dangčiu. Pasūdyti ir atvėsinti. Sumaišyti sūrį, majonezą, vištienos gabalėlius, paskaninti paprika ir sudėti į persikų puseles. Papuošti petražolėmis.

Autorius: Ramune

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų