Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų vištos filė
- šiek tiek druskos
- šiek tiek raudonųjų pipirų
- 100 gramų vyno acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kubeliais supjaustykite vištieną, svogūną smulkiai sukapokite.
Į dubenį ant vištienos ir svogūno suberkite prieskonius, supilkite actą ir citrinos sultis. Išmaišykite ir dėkite į šaldytuvą.
Laikykite apie 5 valandas.
Kepkite, suvėrę ant iešmų, grilyje 20 minučių.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų vištos filė
- šiek tiek druskos
- šiek tiek raudonųjų pipirų
- 100 gramų vyno acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kubeliais supjaustykite vištieną, svogūną smulkiai sukapokite.
Į dubenį ant vištienos ir svogūno suberkite prieskonius, supilkite actą ir citrinos sultis. Išmaišykite ir dėkite į šaldytuvą.
Laikykite apie 5 valandas.
Kepkite, suvėrę ant iešmų, grilyje 20 minučių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą