kuminas

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „kuminas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „kuminas“.

Receptas. Orkaitėje kepta lašiša

INGREDIENTAI: 3 česnakų 1/3 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti) 700 gramų lašišų 1 arbatinis šaukštelis druskos 100 gramų sviesto 0.5 arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų (malti) 1 sauja žalumynų (čiobreliai, rozmarinas, petražolės) 0.5 arbatinio šaukštelio kumino (maltas) PARUOŠIMO BŪDAS: Žuvį gerai išbalome, nuplauname, nupjauname galvą ir įtriname išspaustu česnaku, druska, pipirais, kuminu bei žalumynais.
2022-02-28

Receptas. Veganiški kepsneliai

Šie kepsneliai puikiai tinka žmonėms, kurie netoleruoja glitimo, tačiau patinka visiems. Kepsnelius galima formuoti įvairiais pavidalais, valgyti kaip suvožtinius ar kaip šiltą patiekalą su padažu bei garnyru. Recepto autorė - L. Kozlovienė.
2022-02-28

Receptas. Troškinti kiaulienos kukulaičiai su ryžiais

INGREDIENTAI: 2 česnakų šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 1 arbatinis šaukštelis muskato (maltas) šiek tiek petražolių (smulkintos) 400 gramų pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse) 100 gramų ryžių 1 vienetas svogūnų 350 gramų kiaulės faršo šiek tiek druskos šiek tiek aliejaus 1 litras sultinio (daržovių) 1 arbatinis šaukštelis kumino (maltas) PARUOŠIMO BŪDAS: Kiaulienos faršą sumaišome su pakepintu susmulkintu svogūnu, išspaust...
2022-02-28

Receptas. Koldūnai su sojos faršu ir daržovėmis

INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 180 gramų kopūstų 1 vienetas morkų 80 gramų sojos (faršas) 0.5 vieneto svogūnų 2 stiklinės kvietinių miltų šiek tiek alyvuogių aliejaus ((kepimui)) 1 stiklinė vandens šiek tiek druskos 1 vienetas sultinio (daržovių, kubelis) šiek tiek kumino (maltas) PARUOŠIMO BŪDAS: Pradėjau koldūnų gaminimą nuo tešlos, kadangi esu skaičiusi, jog reikia pagamintą tešlą trumpam palikti brinkti.
2022-02-27

Receptas. Kiaulienos šašlykų receptas

INGREDIENTAI: 5 česnakų 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti) 1.5 kilogramo kiaulienos 125 mililitrai apelsinų sulčių 2 arbatiniai šaukšteliai druskos 2 arbatiniai šaukšteliai kumino (sėklos) 1 valgomasis šaukštas citrinos žievelės (tarkuota) PARUOŠIMO BŪDAS: Pasiruoškite mėsos marinatą: sutrinkite česnaką, įmaišykite druską, pipirus, apelsinų ir citrinų sultis, žievelę ir kuminą. Susmulkinkite mėsą į nedidelius kubelius.
2022-02-24

Receptas. Daržovių ragu

INGREDIENTAI: 2 valgomieji šaukštai morkų 2 skiltelės česnakų šiek tiek druskos 0.5 arbatinio šaukštelio gvazdikėlių (malti) 2 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos) 1 arbatinis šaukštelis sojos padažo 0.5 arbatinio šaukštelio kumino 1 arbatinis šaukštelis vyno acto 3 vienetai kopūstų (žiedinis (žiedeliai)) 1 vienetas salierų (kotas) šiek tiek pipirai Paruošimo laikas: Apie 1 val.
2022-02-24

Receptas. Aviena jogurto marinate

INGREDIENTAI: 1 vienetas citrinų (sultys) 7 česnakų (smulkinti) 2 valgomieji šaukštai imbierų (smulkintas) 1 valgomasis šaukštas juodųjų pipirų 1 valgomasis šaukštas kalendrų 200 gramų jogurto (natūralus) 1 vienetas čili pipirų (pipiras, susmulkintas) 400 gramų avienos 4 saujos mėtų (lapeliai, smulkinti) 1 valgomasis šaukštas kumino PARUOŠIMO BŪDAS: Visus marinatui skirtus ingredientus sumaišykite.
2022-02-24

Receptas. „Turtingi sumuštinukai“

INGREDIENTAI: 3/4 stiklinės alyvuogių (juodosios, smulkintos) 2 vienetai avokadų 2 vienetai pomidorų pastos 8 vienetai forminės duonos (riekės) 0.5 stiklinės majonezo 500 gramų dešros (kalakutienos) 1/4 arbatinio šaukštelio druskos 1/3 stiklinės grietinės 0.5 arbatinio šaukštelio čili pipirų (milteliai) 3/4 stiklinės sūris (Čederio, tarkuotas) 3/4 stiklinės sūris (kietas (pvz.
2022-02-24

Receptas. Makaronai įdaryti mėsos padažu (bolognesse)

INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų (Bolognesse padažui) 1 vienetas morkų (Bolognesse padažui) 1 vienetas svogūnų (Bolognesse padažui) 500 gramų kiaulės faršo (Bolognesse padažui) 50 gramų kvietinių miltų (Bešamelio padažui) 500 mililitrų pieno (Bešamelio padažui) 150 mililitrų pieno (Bolognesse padažui) 400 gramų pomidorų sulčių (Bolognesse padažui) 400 gramų makaronų (Canelloni) 1 sauja pieno (Bešamelio padažui) šiek tiek druskos (Bešam...
2022-02-22

Receptas. Kepta višta su citrina ir česnaku

Receptas labai paprastas, bet yra viena nedidelė paslaptis, kodėl vištiena, kepama pagal šį receptą išlieka itin sultinga. Dažniausiai visus prieskonius ar marinatus įtriname ant vištos odelės ir prieš kepimą vištieną reikia pamarinuoti bent kelias valandas ar, geriausia, žinoma, pernakt, kad visi skoniai kuo geriau įsigertų.
2022-02-22
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų