Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų (sultys)
- 7 česnakų (smulkinti)
- 2 valgomieji šaukštai imbierų (smulkintas)
- 1 valgomasis šaukštas juodųjų pipirų
- 1 valgomasis šaukštas kalendrų
- 200 gramų jogurto (natūralus)
- 1 vienetas čili pipirų (pipiras, susmulkintas)
- 400 gramų avienos
- 1 valgomasis šaukštas kumino
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus marinatui skirtus ingredientus sumaišykite. Geriausia būtų tai daryti karščiui atspariame inde, kuriame galėsite po to kepti avieną.
Gautame marinate apvoliokite mėsą, indą uždenkite maistine plėvele ir padėję šaltai palikite apie 12 valandų marinuotis.
Avienai išsimarinavus dėkite ją į orkaitę ir kepkite apie 40-50 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Mėsai iškepus, marinatą galite pakaitinti neaukštoje temperatūroje, kad jis sutirštėtų ir tuomet patiekti kaip mėsos padažą.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų (sultys)
- 7 česnakų (smulkinti)
- 2 valgomieji šaukštai imbierų (smulkintas)
- 1 valgomasis šaukštas juodųjų pipirų
- 1 valgomasis šaukštas kalendrų
- 200 gramų jogurto (natūralus)
- 1 vienetas čili pipirų (pipiras, susmulkintas)
- 400 gramų avienos
- 1 valgomasis šaukštas kumino
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus marinatui skirtus ingredientus sumaišykite. Geriausia būtų tai daryti karščiui atspariame inde, kuriame galėsite po to kepti avieną.
Gautame marinate apvoliokite mėsą, indą uždenkite maistine plėvele ir padėję šaltai palikite apie 12 valandų marinuotis.
Avienai išsimarinavus dėkite ją į orkaitę ir kepkite apie 40-50 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Mėsai iškepus, marinatą galite pakaitinti neaukštoje temperatūroje, kad jis sutirštėtų ir tuomet patiekti kaip mėsos padažą.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą