REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- 1/3 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 700 gramų lašišų
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 100 gramų sviesto
- 0.5 arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų (malti)
- 1 sauja žalumynų (čiobreliai, rozmarinas, petražolės)
- 0.5 arbatinio šaukštelio kumino (maltas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvį gerai išbalome, nuplauname, nupjauname galvą ir įtriname išspaustu česnaku, druska, pipirais, kuminu bei žalumynais.
Dedame žuvį į folija išklotą kepimo skardą, ant viršaus sudedame sviesto riekeles.
Kepame apie 30-40 min. 175 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Patiekiame su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- 1/3 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 700 gramų lašišų
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 100 gramų sviesto
- 0.5 arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų (malti)
- 1 sauja žalumynų (čiobreliai, rozmarinas, petražolės)
- 0.5 arbatinio šaukštelio kumino (maltas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvį gerai išbalome, nuplauname, nupjauname galvą ir įtriname išspaustu česnaku, druska, pipirais, kuminu bei žalumynais.
Dedame žuvį į folija išklotą kepimo skardą, ant viršaus sudedame sviesto riekeles.
Kepame apie 30-40 min. 175 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Patiekiame su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą