• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 1/3 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 700 gramų lašišų
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 0.5 arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų (malti)
  • 1 sauja žalumynų (čiobreliai, rozmarinas, petražolės)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kumino (maltas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvį gerai išbalome, nuplauname, nupjauname galvą ir įtriname išspaustu česnaku, druska, pipirais, kuminu bei žalumynais.
    Dedame žuvį į folija išklotą kepimo skardą, ant viršaus sudedame sviesto riekeles.
    Kepame apie 30-40 min. 175 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Patiekiame su mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Rūta

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 1/3 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 700 gramų lašišų
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 0.5 arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų (malti)
  • 1 sauja žalumynų (čiobreliai, rozmarinas, petražolės)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kumino (maltas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvį gerai išbalome, nuplauname, nupjauname galvą ir įtriname išspaustu česnaku, druska, pipirais, kuminu bei žalumynais.
    Dedame žuvį į folija išklotą kepimo skardą, ant viršaus sudedame sviesto riekeles.
    Kepame apie 30-40 min. 175 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Patiekiame su mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Rūta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų